Zenimax разкриха какво предстои за The Elder Scrolls Online през 2019

0
212

Пригответе се за Сезона на дракона.

Тази седмица, ZeniMax Online Studios излъчи в Twitch стрийм, по времето, на който очерта какво предстои за The Elder Scrolls Online през тази година.

Програмата на студиото е доста наситена и играещите TESO ще се радват на сносен пакет със съдържание, който да ги ангажира през цялата година. Става дума за нови герои и врагове, нов дракон, изцяло нова голяма зона, както и нова сюжетна линия. Всичко това ще е обусловено от името на новия сезон, а именно „Сезонът на дракона“.

Мат Фирър, директор на играта, беше домакин на излъчването и разкри, че изцяло новата глава от онлайн сагата ще дойде през лятото. Elsweyr, както ще е името ѝ, ще се появи през юни. Допълнението ще добави споменатата нова зона, която ще носи и същото име. Мащабът на тази нова зона ще е сходен с вече появилия се Съмърсет. Elsweyr ще предложи изцяло нова куест линия.

Заедно с много нови събития и съревнования, които ще предложат Zenimax на своята общност, тук ще бъде представен и нов клас, който ще ви позволи да играете като некромансър. Освен това ще бъде представен нов кооперативен куест за до 12 души с името Sunspire, както и самостоятелните куестове Delves.

Играещите ще получат достъп и до дракони посредством специалните World Events, в които ще защитават градовете си от тях. По-специално, в центъра на този нов тип врагове ще е драконът Каалгронтайд.

Предварителните поръчки за Elsweyr и различните издания около него, вече са открити.

„Сезонът на дракона е целогодишно приключение и нещо, което не сме представяли до този момент, а Elsweyr играе огромна роля в тази епична приказка. Нямаме търпение да разкрием всичко, което идва с новата глава към играта и тази голяма, взаимосвързана история, така че очаквайте повече информация в следващите месеци“, пишат Zenimax в анонса за „Сезона на дракона“.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари