fbpx
15.8 C
София

Баркод Системи България със забележителни резултати в миграцията на софтуер към Android

Най-четени

Ежегодният форум за партньори на Zebra Technologies от региона на Европа, Близкия Изток и Африка се проведе миналата седмица в Мадрид. На него присъстваха над 400 представители на компании партньори и дистрибутори на Zebra за региона.

Проведе се и традиционното награждаване на компании с особени заслуги. IBCS Group беше отличена за забележителни продажби, свързани с миграция към Android от други операционни системи. Признанието идва като логичен резултат от усилията на групата да бъде в крак с най-новите технологични тенденции и да се утвърди като иноватор в сферата.

Zebra Technologies Inc, USA е водещата в света фирма в областта на мобилните и баркод технологии, след като през 2014-та година придоби подразделението на Motorola Solutions, занимаващо се с мобилни решения за бизнеса. Zebra Technologies предлага широк спектър от баркод скенери, ръчни мобилни компютри с интегрирани баркод скенери, оборудване и изграждане на безжични мрежи, етикетни баркод принтери, принтери за отпечатване на PVC карти и др.

IBCS Group е водещ системен интегратор на мобилни информационни решения в Централна и Източна Европа. Като най-голямата група фирми, работещи в тази област в региона, IBCS Group включва пет компании: IBCS Hungary, IBCS Poland, Kodys Czech Republic, Kodys Slovensko и Баркод Системи България. Групата предлага цялостни специализирани решения за повишаване на ефективността на извършване на дейностите в сектори като: складове и дистрибуция, мобилни продажби, транспорт и логистика, производство и др.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини