6.1 C
София

Мтел връчи награда на „София байк рентал“ за иновативен бизнес модел

Най-четени

Наградата бе част от инициативата „Големите малки“ за насърчаване на малки и средни предприятия в страната, на която Мтел е партньор

Главният финансов директор на Мтел, Милан Залетел, връчи награда на компанията за организация на велопоходи и отдаване на колела под наем „София байк рентал“ за иновативния бизнес модел, който развива. Наградата бе връчена в рамките на конкурса „Големите малки“ на „Медийна група България“, който цели да подкрепи най-значимите и иновативни малки и средни компании в страната. Представителят на „София байк рентал“ получи като допълнителна награда и смарт часовник Samsung Gear S от Мтел.

„Нашата мрежа покрива 99,9% процента от територията на България. С този умен часовник съм сигурен, че няма да губите никога връзка по време на велопоходите ви“, коментира Милан Залетел.

От 2 години „София байк рентал“ отдава под наем колела, има и велосервиз. Компанията организира и безплатни велообиколки и планински пешеходни разходки.

„Ние правим турове за българи и чужденци. Идеята ни е да покажем града и планината по различен начин. Минава се основно по велоалеи и паркове. Сборното място за туровете е пред Народния театър „Иван Вазов“. Обикновено се събират около 10-15 души за един тур“, разказва управителят на компанията Стефан Касов. „Виждаме нашата дейност, както виждаме и София – изпълнена с колела и усмихнати, физически активни хора“, добави той.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини