8.6 C
София

Разработени от Мусала Софт софтуерни решения бяха представени на IBM InterConnect 2016

Най-четени

Решения, разработени от Мусала Софт и практики за разработка на компанията, бяха представени на провелата се в Лас Вегас конференция за облачни и мобилни решения IBM InterConnect 2016. Конференцията събра 23 000 посетители, които в рамките на седмица обмениха опит и очертаха бъдещето на информационните технологии. Сред посетителите бяха висши мениджъри от IBM, ключови международни клиенти, стратегически партньори като Apple и VMware, множество експерти и разработчици.

 

 

Мусала Софт презентира тенденциите в интеграцията между разработчици и инфраструктурни инженери на IBM InterConnect, САЩ. Станислав Овчаров, оперативен директор на Мусала Софт, говори на конференцията за интересната и ставаща все по-ключова област на интеграция между разработчиците и инфраструктурните инженери в сесия „Manage with Care – Don’t Forget the „Ops“ in DevOps“. „Акцент на сесията бяха DevOps практиките и опитът на Мусала Софт, все по-динамичните пазарни изисквания и превръщането на DevOps в критичен фактор за успех, както и DevOps в контекста на иновативната облачна методология IBM BlueMix Garage Method.“ – сподели Станислав Овчаров.

 

На водещата конференция за облачни и мобилни решенияв Лас Вегас бяха представени и ключови решения, разработени от Мусала Софт в партньорство с иновативното звено на IBM jStart – IBM Emerging Technology’s Client Engagement Team. Най-висок интерес предизвика облачно Internet of Things решение за американския женски олимпийски отбор по колоездене на писта. Серия от сензори, разположени по велосипедите и колоездачите предават данни, които се обработват посредством алгоритми и позволяват на треньора да прави анализи в реално време за представянето на състезателките, да намира слабости, да взема решения за корекции и промяна на състезателната тактика. След подготовка с новото решение, с нетърпение очакваме представянето на отбора на световното първенство, което ще се проведе 2-6 Март 2016 в Лондон.

 

Внимание предизвика и решение, разработено от Мусала Софт с microservices архитектура за мебелни салони и изложения. Освен стандартни функционалности за консултации и продажби, приложението позволява събирането и обработката на данни за местоположението на клиентите и интереса, генериран от всеки един продукт.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини