fbpx
0.2 C
София

Тим ВИЖЪН България вече предлага у нас системата Microsoft Dynamics NAV под наем

Най-четени

Първият български клиент на новото решение е Янтра Технолоджи

 

Българската консултантска компания Тим ВИЖЪН България започна да предлага на пазара у нас системата за управление на бизнеса Microsoft Dynamics NAV във версия под наем. Екипът вече стартира първото внедряване на новата версия, а клиент е разработчикът на системи за паркиране, наблюдение и контрол на достъпа Янтра Технолоджи ООД. Предлагането на софтуер под наем, известно още с името „софтуер като услуга“ (SaaS – Software as a Service) представлява модел, при който системата не се закупува, а се заплащат месечни вноски за нейното ползване.

 

Предимствата на този подход са много – клиентът спестява средства от закупуване на сървърна инфраструктура, заменяйки тези капиталови разходи с регулярни месечни разходи за наетия софтуер. Освен това той спестява от скъпоплатен ИТ персонал, а самата ERP система се намира в професионален център за данни, което увеличава значително надеждността и сигурността при използването на едно толкова важно за компанията решение. Не на последно място системата е много по-скалируема и може да се развива заедно с фирмата – клиент, а добавянето и премахването на лицензи е изключително лесно.

 

„Предлагането на Microsoft Dynamics NAV под наем e от огромно значение за малкия и среден бизнес, тъй като позволява малки и стартиращи фирми с ограничени възможности да се сдобият с пълноценна система за управление на бизнеса от световен клас. Днес у нас възникват все повече малки компании с амбиции за бързо разрастване, които имат ясно изразена нужда от ERP система и възможността да им предложим едно решение под наем, което да расте заедно с тях е от особена важност. Примерът с Янтра Технолоджи е точно такъв. Това е една много перспективна и бързо развиваща се фирма, която същевременно все още не е голяма. Затова и проектът ще бъде надграждан с времето като първоначално внедрихме три лиценза, но предстои техният брой да се увеличава“ – заяви Анастас Шопов, мениджър Бизнес консултиране в Тим ВИЖЪН България.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини