fbpx
-4.9 C
София

Тим ВИЖЪН България внедри система за управление на бизнеса в Чистота Балкани

Най-четени

Българската компания за бизнес софтуер Тим ВИЖЪН България завърши успешно проекта по внедряване на система за управление на бизнеса в предприятието за управление и обработка на отпадъците Чистота Балкани. Тим ВИЖЪН България е една от първите български компании за внедряване на бизнес софтуерни решения, реализирала стотици успешни проекти за производствени предприятия, търговски вериги и други видове клиенти. Чистота Балкани от своя страна се занимава с управление на всякакви типове отпадъци, включително и опасни такива. Компанията работи както с големи търговски вериги, така и с всякакви други организации, нуждаещи се от управление на големи обеми отпадъци.

 

Проектът включва внедряване на система за управление на бизнеса от клас ERP (Enterprise Resource Planning), включително модулите Покупки, Склад, Продажби и Счетоводство. Освен това екипът на Тим ВИЖЪН България е разработил за клиента специални функционалности за обслужване на курсове на камиони, както и за следене на контейнери. Системата автоматизира бизнес процесите във всички бази на Чистота Балкани в различни градове на страната, като те работят отдалечено, използвайки приложението Remote Desktop.

 

„Спецификите на дейността на Чистота Балкани, както и разрастването на бизнеса на компанията през последните години наложиха внедряването на система за управление на бизнеса, която да бъде изцяло съобразена с конкретните изисквания на клиента. Това включваше и създаването на редица доработки, отговарящи на конкретните необходимости на тяхната дейност. За нас е радващо, че в лицето на екипа ни Чистота Балкани откри надежден партньор, способен да реализира толкова комплексен проект“ – заяви Анастас Шопов, мениджър Бизнес консултиране на Тим ВИЖЪН България.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини