Тим ВИЖЪН България реализира комплексен ERP проект в норвежката компания за строителен софтуер coBuilder

0
40

Българската консултантска компания Тим ВИЖЪН България реализира комплексен проект за внедряване на ERP (Enterprise Resource Planning) система в норвежката компания coBuilder, която има развойно звено у нас. Дружеството разработва система за управление на строителни проекти, включително на всички материали и ресурси, използвани в тях. Чрез нея строителните компании могат лесно да дигитализират данните, свързани с даден проект и да ги споделят на различни езици и в различен формат.

„За нас успехът на проекта беше от важно значение, тъй като ни позиционира като разпознаваема компания за бизнес софтуер на международния пазар и разширява възможностите ни за развитие извън България. coBuilder е един иновативен клиент с много специфична дейност и успешното внедряване на система за управление на бизнеса в него разширява експертизата на нашия екип в дигиталния сегмент“ – посочва Анастас Шопов, мениджър Бизнес консултиране в Тим ВИЖЪН България.

Българската компания е внедрила ERP системата Microsoft Dynamics NAV и е я интегрирала към наличната при клиента CRM (Customer Relationship Management) система. Добавени са и редица функционалности, свързани със специфичната дейност на coBuilder.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари