fbpx
-1.2 C
София

CEED Global 2016 с дискусия за успелите жени предприемачи и презентации на стартиращи бизнеси

Най-четени

Близо една трета от ръководните позиции в европейските компании се заемат от жени, сочат официалните данни. Как те могат по-лесно да извървят кариерната стълбица, как да бъдат по-добри лидери, как да развиват своите идеи в един все още мъжки корпоративен свят? За всичко това ще говорят бизнесдами, доказали се като успешни мениджъри по целия свят, по време на специална дискусия в рамките на CEED Global Conference 2016. Събитието ще се състои на 14 април в София Тех Парк и е с начален час 10:00 ч. Конференцията ще даде възможност и на млади предприемачи от България и чужбина да представят своята бизнес идея пред инвеститори. 

 

Дискусията “Когато жените успяват – съвети от жени лидери, които не се страхуват да мислят и работят различно” ще представи гледната точка на дамите в бизнеса. Мария Анселми (Bisnode), Анн Рихарт (Redi School of Digital Innovation), Елизабета Планинк (TravelBetter), Марияна Хаманова (Cleantech Bulgaria) и Ана-Мари Виламовска (Президенство на Република България) ще обсъдят уникалните предизвикателства, пред които се изправят жените, и как това им помага да бъдат двигател за промяна към по-добро.

“Надяваме се да вдъхновим повече жени в България да открият тези черти в себе си, които да ги направят успели в бизнеса. Панелът е възможност да се запознаят с интересни примери от практиката и да си вдъхнат смелостта, която им е необходима, за да излязат от зоната си на комфорт”, сподели Надя Ташева, мениджър Проекти в CEED Bulgaria.

Освен на развиващите се компании, по време на CEED Global Conference 2016 ще бъде обърнато специално внимание и на стартиращите бизнеси и техните иновативни идеи. Млади предприемачи от България и чужбина ще презентират своите продукти пред инвеститори и ще получат съвети как да подобрят дейността си.

В следобедната сесия на конференцията ключови фигури от предприемачеството ще представят пред гостите своите виждания за бъдещето на сферата. Участници ще бъдат Вук Джукич (South Central Ventures), Майкъл Шустър (Speedinvest), Любен Белов (LAUNCHub), Ивайло Симов (Eleven), Елвин Гури (Empower Capital Fund), Филип Генов (UniCredit Bulbank) и Павел Езекиев (NEVEQ).

CEED Global Conference 2016 се организира с финансовата подкрепа на USAID, REG, SEAF, Turkish Airlines, фондация “Америка за България”, а УниКредит Булбанк е официална банка на конференцията. Партньори са Innovation Starter, Start It Smart, StartUP и 9Academy, а медийни партньори – Инвестор, Bloomberg TV Bulgaria, Дарик, сп. Мениджър, сп. Твоят бизнес, PixelMedia.bg, NewBusiness.bg, SocialEvo.net, NewTrend.bg, SeeNews и Leadership.bg.

Вече 10 години CEED Global e символ на мрежата от възможности и контакти, които компанията дава на своите членове и партньори. Нейната основа цел е достигането до етап на стабилност на млади фирми с иновативен продукт, чрез предаване на необходимите знания, контакти и know-how, съобразени със стадия им на развитие. CEED работи усилено за насърчаване и откриване на нови хоризонти за малките и средните предприятия в Европа, Африка и Азия.

Програмата на цялата конференция можете да видите тук.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини