Audacity 3.2.0 Final

2
10625

Audacity e безплатен аудиоредактор, който борави с всички по-известни аудиоформати – MP3, Ogg/Vorbis, WAV, MIDI, AIFF. С програмата можете да миксирате, да отстранявате шумове или да променяте скоростта на просвирване на дадена песен. Притежава и вградена функция за запис на звук в реално време. Можете да разширявате наличните ефекти чрез разширения (плъгини).

Възможностите на Audacity включват запис и възпроизвеждане на звук, импорт и експорт на формати WAV, AIFF, MP3, Ogg Vorbis и др. С нея можете да редактирате звуците чрез изрязване, копиране и вмъкване (и да отменяте неограничен брой операции), да смесвате писти и да прилагате ефекти върху записите, както и да анотирате с надписи важни моменти от записа.

В Audacity е вграден редактор на обвиващи криви за амплитудата, гъвкав режим за спектрограми и прозорец за честотен анализ на звук. Вградените ефекти включват еквалайзери, усилване на басите, „уа-уа“, фазер, премахване на шум, реверберация, промяна на височината без да се променя скоростта (и обратно) и много други. Ако вградените ефекти не ви стигат, поддържат се и приставки по стандарти Ladspa и VST и скриптове на Nyquist. Друго удобство е възможността програмата да работи с оригиналните файлове, записвайки в проектния файл само промените, за да пести място на диска. Лиценз: Безплатен (GPL).

Промени в Audacity 3.2.0 Final

Официална страница
Изтегли: Audacity 3.2.0 Final за Windows 32-bit (12.4 MB)
Изтегли: Audacity 3.2.0 Final Portable за Windows 32-bit (18.1 MB)
Изтегли: Audacity 3.2.0 Final за Windows 64-bit (13.6 MB)
Изтегли: Audacity 3.2.0 Final Portable за Windows 64-bit (19.1 MB)
Изтегли: Audacity 3.2.0 Final за Linux (46.2 MB)
Изтегли: Audacity 3.2.0 Final за MacOS (42.9 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари