fbpx
0.3 C
София

Видео платформата Vessel най-сетне се появи за iOS устройства

Най-четени

Иво Цеков
Автор, геймър, почитател на комедиите, Saturday Night Live и всичко друго, което може да извика усмивка на лицето.

Платформата за кратки видео клипове Vessel вече официално има iOS версия, като компанията дебютира на операционната система с някои интересни партньорства.

Vessel е мобилна видео услуга, която предлага набор от съдържание, събирано от интернет, срещу 3 долара на месец. Тя се различава от сходни услуги като YouTube, Vimeo и Hulu с това, че предлага само кратки клипове със 72-часов ексклузивен период.

Към момента компанията вече е сключила някои партньорства с големи ТВ мрежи като Discovery Digital Networks, Science Channel, A&E, NBC и NBA. Освен това Vessel ще предлага съдържание и от The Tonight Show starring Jimmy Fallon и Late Night with Seth Meyers. Компанията е подписала и договор с популярни YouTube създатели на съдържание като GloZell Green.

На практика Vessel създава платформа, която събира някое от най-доброто безплатно съдържание от мрежата и взима малка такса за това, че предлага ексклузивен ранен достъп до него.

В този аспект Vessel се конкурира с компании като SlingTV и HBO Go, като таксата от 3 долара е доста по-ниска от средната за тези абонаментни услуги.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини