Втората партида Xiaomi Mi Mix бе разпродадена за 30 секунди

0
27
Xiaomi, дизайн, технически характеристики – това са основните компоненти на оживеното търсене на този смартфон. Не е за учудване, че и втората партида на смартфона Xiaomi Mi Mix свърши само за 30 секунди.

mi-mix-2-sale

Продажбите стартираха във вторник сутринта. Много от уеб-страниците за продажби на смартфона значително забавиха работата си, понеже сървърите се претовариха от наплива на желаещи да закупят този смартфон. Само след 30 секунди всички екземпляри бяха продадени. Да си припомним, че първата партида бе разпродадена само за 10 секунди.

Не е известен точния брой на смартфоните в една партида, но се знае, че не са чак толкова много, понеже керамичните корпуси на новите мобилни устройства се произвеждат чрез сложна технология, която бави производоството на Xiaomi Mi Mix. Но от друга страна, дефицитът винаги привлича вниманието на купувачите и това може да се окаже полезно за бизнеса на Xiaomi.

mi-mix-sale-1

Смартфонът Xiaomi Mi Mix бе анонсиран на 25-ти октомври и е характерен преди всичко със своя дисплей от ново поколение, който няма рамки не само отляво и отдясно, но и отгоре и отдолу и заема 91,3% от предния панел.

Следващата партида Xiaomi Mi Mix ще излезе на пазара на 11-ти ноември тази година.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари