back to top
17.8 C
София

Датата за начало на продажбите на Samsung Galaxy S6 и S6 Edge

Най-четени

Светослав Димитров
Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/author/svetoslav-dimitrov
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 15000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.
Още един изряден набор от информационни течове и слухове, касаещи смартфоните Samsung Galaxy S6 и S6 Galaxy Edge, се появиха от чуждестранните ни колеги, допълнени с възможните дати за началото на продажбите на всеки от моделите. Ако вярваме на тези данни, то оригиналния модел ще се появи по магазините в периода от 22 до 30 март, а версията с извития дисплей може да направи своя дебют от 19 до 26 април.

Имайте предвид, че версията с тези условия се основава на един доста съмнителен документ, в който служителите на Samsung разясняват за значението на посочените по-горе срокове. Разбира се, би било логично да се предположи, че това е свързано с началото на доставките на нови продукти, но въпросните смартфони дори не са споменати. Като цяло обаче, информацията е доста съмнителна и може да изисква допълнителни проверки.

Нека си припомним, че анонса на Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge е насрочен за 1 март в рамките на специална пресконференция на изложението MWC 2015, което ще се проведе в Барселона. С наближаването на тази дата, новите данни за устройствата се увеличават и възможности за интрига до края на февруари може и да не останат. В момента в мрежата вече има и готови графики и доста реалистични концепции, а дори и бенчмарк резултати, с които вече сме ви запознали в предишните ни новинарски статии.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Google Новини, TikTok, Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Нови ревюта

Подобни новини

×