За Galaxy Note 8 и Galaxy C7 бе пуснат важен ъпдейт

0
338

Смартфоните под управлението на операционната система Android с всяка година стават все повече, така че хакерите от всички краища на планетата бързат да открият някаква уязвимост, която ще им позволи да инсталират в милионите телефони злонамерен софтуер, който в един миг ще открадне от десетки хиляди хора пари от банковите им сметки или ще открадне цялата им лична информация. Именно за борбата с такива нападатели, Google редовно пуска критични кръпки за сигурността на системата.

Днес най-новата от тях е достъпна за смартфоните Samsung Galaxy Note 8 и Galaxy C7Броени минути преди това, собствениците на смартфоните Samsung Galaxy Note 8 и Galaxy C7 от различни страни по света започнаха да докладват, че за техните мобилни устройства е „долетяла“ изключително важна актуализация, която съдържа в себе си не само декемврийска кръпка за сигурността на системата Android от Google, но и още няколко промени, насочени към повишаване на работната скорост на тези мобилни устройства. Освен това, специалистите на южнокорейската корпорация са открили няколко бъга в собствения им софтуер, които са били отстранени в малки актуализации.

За наличието на критичен ъпдейт за смартфоните Galaxy Note 8 и Galaxy C7 има сведения от Европа, Китай, Индия и още няколко района.

За да проверите наличността на ъпдейта, трябва да стартирате „Настройки“ и след това да отидете в секцията „Актуализации“, в която да кликнете върху бутона „Изтегляне на актуализации“. Смартфонът ще провери наличността за нови кръпки и ако има такива – ще ви предложи да ги инсталирате. Важно е да се отбележи, че за да ги инсталирате на устройството, трябва да го свържете към Wi-Fi мрежата, както и да заредите батерията поне на 50%, тъй като в противен случай системата може да откаже да се актуализира.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари