Нечупливият и издръжлив смартфон с термокамера Blackview BV9800 Pro може да е вашият най-добър избор

0
3209

Все по-често на пазара се предлагат смартфони с тънък корпус, гладки метални рамки, лъскави стъклени гърбове и други елементи на дизайна, които ги правят очарователни. Но е твърде възможно тези телефони да се счупят, ако паднат на твърда повърхност или да се повредят при изпускане във вода. Ако имате нужда от смартфон, който трудно се чупи и е много издръжлив, то това е Blackview BV9800, който е най-подходящият избор в това отношение. От излизането си през 2019 година телефонът се хареса на потребителите и глобалните продажби на устройството са много добри.

Blackview BV9800 е много по-добър от обикновените смартфони. Той е водоустойчив и може да бъде потапян във вода на дълбочина до 1,5 метра. Телефонът издържа на падане и може да работи при екстремални температури.

За обикновения турист, моряк, авантюрист или за работа на открито, този страхотен издръжлив смартфон е надежден инструмент, който ще ви осигури дълготрайна връзка където и да се намирате. Телефонът е особено подходящ за строителни работници, електротехници, при риболов и т.н.

Другата невероятна особеност на Blackview BV9800 е неговата топлинна камера FLIR® Lepton®, която е идеална за промишлеността и за лично използване. Тя може да се използва за измерване на висока телесна температура, за намиране на горещи точки в сградите, за откриване на хора или животни в тъмното, за откриване на електрически повреди и проблеми при зле санираните сгради, които пропускат топлината навън.

Телефонът разполага с 48 МР камера на Sony, която прави изключително ясни снимки и може да заснема фотографии и при слаба осветеност на сцената. Основната камера е тройна, разположена в горната част на задния панел, точно по средата. Други полезни особености на Blackview BV9800 са мощната акумулаторна батерия с капацитет 6580 mAh, поддръжката на три системи за позициониране – GPS, GLONASS и BeiDou. Батерията осигурява разширена функционалност, 840 часа автономна работа или 27 часа непрекъснати разговори. Наличен е и барометър, който се използва от приложението Altimeter на телефона и добре позициониран скенер за пръстови отпечатъци, който е поставен точно под бутона за захранването.

Ревюта и съобщения на медиите относно Blackview BV9800 Pro

„Докато повечето смартфони стават все по-големи и по-тънки, издръжливите телефони започнаха да стават изключение. Така че ако търсите смартфон, който да стои удобно в задния ви джоб, то новият BV9800 Pro (цена $549,99, но може да се намери и от $470 до $520) не е за вас. Но ако имате нужда от Android телефон, който е един от най-издръжливите на пазара, който има много функции подходящи както за бизнес употреба, така и за отдих на открито, то Blackview BV9800 Pro е идеалният избор, като се предлага на много по-ниска цена от своите конкуренти (CAT S61 например, струва $999)“.

ExtremeTech

„Приемете Blackview BV9800 Pro като швейцарското ножче сред смартфоните. След като свикнете с неговото доста дълго име, ще поискате да вземете това устройство навсякъде – навън и на пътешествия в целия свят“.

GearJunkie

„Blackview BV9800 Pro маркира един преломен момент, когато термичните изображения са наравно с обикновените. Телефонът получи нашия специален бадж за най-добрия смартфон в този клас“.

TechRadar

„Благодарение на натрупания богат опит и евтиния хардуер, издръжливият смартфон на Blackview е в състояние да се конкурира с утвърдените конкуренти. Използването на инфрачервена камера подсказва, че Blackview е сериозен производител“.

NotebookCheck.net Reviews

„Смартфонът Blackview BV9800 Pro разполага с всичко необходимо за пълноценна работа в условия, много близки до екстремалните. Той е защитен от външни въздействия, а мощната батерия ви дава възможност дълго време да останете на линия.Допълнителните функции, като топловизора и комплекта помощни програми ще ви помогнат при много ситуации. Камерите правят добри снимки при добра осветеност на сцената, нощните кадри имат лек цветен шум и не са особено детайлни. Blackview BV9800 Pro е нишово устройство, но е много приятно да се види, че днес дори и издръжливите смартфони могат да се похвалят с висока производителност и с използването на най-съвременни и актуални технологии“.

4PDA

„Смартфонът Blackview BV9800 Pro търси нова почва в развитието на издръжливите и защитени смартфони. Днес, само с един здрав корпус не можеш да привлечеш потребителите. Ето защо се внедряват нови възможности, като например топловизора на знаменитата компания Flir. Техническите характеристики на този смартфон също са много достойни: той съвсем не е пас при игрите, дава възможност за правене на много добри снимки, поддържа безконтактни разплащания и има много дълга автономна работа с едно зареждане на акумулаторната батерия.

Разбира се за здравината, добрата защита и топловизора трябва да се плати, но нишовите смартфони никога не са били евтини (вижте например Cat S61). Ето защо не може да бъде дадена оценка чрез съотношението цена и производителност. Ако ви е необходима термична камера, здравина и защита – спрете се на Blackview BV9800 Pro. Ако хардуерните характеристики и по-симпатичния тънък (и крехък) корпус за вас е по-важен, то можете да изберете някой от „цивилните“ смартфони, които се предлагат масово на пазара“.

iXBT Live

Можете да посетите електронните магазини Blackview Store или Aliexpress, за да получите повече подробности за издръжливия мобилен телефон Blackview BV9800 Pro


Платено съобщение
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари