fbpx
-3.1 C
София

Някои от предварителните поръчки на Samsung Galaxy Z Fold 2 ще бъдат забавени

Най-четени

Samsung Galaxy Z Fold 2 официално вече се продава с предварителна поръчка за всички потребители в САЩ, Великобритания и други региони, но новият по-достъпен сгъваем телефон може да стигне до купувачите по-късно, отколкото те очакваха. След като от няколко дни технологичните портали спекулираха, че е възможно отлагане на доставките, Samsung официално са потвърдили пред популярния журнал TechRadar, че няколко от предварителните поръчки на Galaxy Z Fold 2 от САЩ и Великобритания ще бъдат забавени.

Ето и текстът на официалното изявление на Samsung до TechRadar:

„Поради закъснения в изпращането, редица клиенти, които предварително са поръчали новия Galaxy Z Fold 2, ще получат устройствата си по-късно от очакваното. Свързахме се директно с всички засегнати клиенти и работим с нашия дистрибуционен екип за да ги доставим възможно най-скоро.“

Samsung не обясни какви са причините за забавянето, нито каза колко предварителни поръчки са били засегнати, а към момента не се знае и колко дълго въпросните поръчки ще бъдат забавени.

От TechRadar са поискали от Samsung да даде разяснения по тези въпроси, както и да отговори на това дали закъсненията засягат стандартните поръчки, направени към днешна дата. От редакцията на сайта все още очакват отговорът на корейския технологичен гигант.

Първоначално клиенти от Обединеното кралство започнаха да споделят в интернет пространството и социалните мрежи, че са поръчали предварително Galaxy Z Fold 2, но доставките им не са пристигнали в очаквания период и не са получили отговор кога точно поръчките им ще пристигнат.

Например, търсенето на Galaxy Z Fold 2 във Великобритания в търсачката на страницата на Samsung, показва, че реалните доставки на смартфона ще започнат на 2 октомври към момента на публикуването на тази статия. Американската страница на Samsung, от друга страна, показва, че доставките ще започнат от 25 септември за цветовия вариант Mystic Bronze, но забавянето е малко по-драстично при устройствата с цветови вариант Mystic Black, при които е посочено, че доставките ще започнат от 16 октомври.

Всеки, който поръча смартфона в персонализиран цвят, ще трябва да изчака поръчката му да бъде изпратена между пет и шест седмици, но това далеч не е неочаквано.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини