11.1 C
София

От какво се оплакват собствениците на най-популярните смартфони

Най-четени

Фирмата FixYa публикува доклад, който изследва най-често срещаните проблеми в четири от най-добрите смартфони на пазара в момента, а именно iPhone 5S, Galaxy S4, HTC One и Moto X. Целта на доклада бе да подготви потребителите за този петък – денят известен като Black Friday – когато те ще могат да си купят някой от този модели с голяма отстъпка.

Собствениците на iPhone 5S се оплакват най-вече от живота на батерията му, твърдят от FixYa. Голяма част от потребителите, също така, изпитват притеснения от сензора за пръстови отпечатъци и по-конкретно от това какво би се случило с личните им данни ако някой докопа телефона им. И третият най-популярен сред тях проблем е „малкият екран“.

Galaxy S4 страда от същия проблем като iPhone, а именно – кратък живот на батерията. Според собствениците на смартфона този живот се изчерпвал още по-бързо при ползване на няколко приложения наведнъж или правене на много снимки.

Проблем с батерията докладват и собствениците на HTC One, голяма част от които също така смятат, че камерата му не може да прави висококачествени снимки, като и че по време на разговори се чува неприятен звук.

И накрая, най-големият проблем при Moto X изглежда е ограниченият капацитет. Смартфонът има две версии – една с 16GB и втора – с 32GB. Нито една от тях обаче няма слот за допълнителна карта памет.
 
Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини