12.8 C
София

Официално: ще има второ поколение на Razer Phone

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Razer Phone се счита за най-успешният геймърски смартфон. Компанията Razer не възнамерява да спира дотук и подготвя ново геймърско мобилно устройство.

През месец ноември миналата година популярният производител на геймърски лаптопи и аксесоари Razer представи на пазара първия геймърски лаптоп Razer Phone. Устройството бе посрещнато много топло от публиката и пожъна голям успех. Това се потвърждава не само от данните на аналитиците, ни и от официалния финансов отчет на Razer.

В новия отчет на Razer се вижда, че през изтеклата почти една година, в параграфа „Други устройства“ е отбелязан доход от $16,5 милиона. Ръстът е много голям – 432,3%. Този ръст се дължи именно на излизането на Razer Phone.

Вдъхновявайки се от успеха на Razer Phone, производителят веднага започна работа върху второто поколение на геймърския смартфон. Това бе потвърдено и от официалните представители на Razer, по време на голямото изложение IFA 2018 в Берлин. Не бе споделена информация за техническите характеристики на новото устройство.

Според появилата се неофициална информация, новият Razer Phone ще се нарича Razer 2, а неговите продажби ще започнат в края на тази година. Според най-популярната версия, Razer 2 ще бъде представен през ноември, точно една година след презентацията на Razer Phone.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини