Притежателите на Samsung Galaxy S8 ще могат да увеличат времето на работа чрез понижаване на резолюцията

2
194

В уеб-пространството се появиха нови реални фотографии, показващи още една интересна възможност на новия флагмански смартфон Samsung Galaxy S8. Информацията е на Twitter потребителя Ice universe.

Южнокорейският флагман ще има нестандартен дисплей, подобно на другия флагман с ОС Android – LG G6. Новата фотография потвърждава този факт. Изображението демонстрира, че са възможни три различни резолюции на дисплея – максимална разделителна способност QHD+ или 2960×1440 пиксела, но за икономия на заряда на батерията е възможно да бъде избран FHD+ (2220×1080 точки) или дори HD+ (1480х720 пиксела).

Съотношението на страните на екрана на дисплея се оказа нестандартно. Samsung, съвсем като LG е решил да се откаже от широкоекранното съотношение 16:9. Дисплеят на Galaxy S8 ще бъде по-издължен и по всичко личи, че това тази година ще се превърне в тренд.

Възможността за промяната на резолюцията на дисплея ще даде възможност за намиране на точния баланс между качеството на изображението и продължителността на автономната работа. Изглежда че по подразбиране ще се използва резолюцията Full HD+ (2220х1080 пиксела), а потребителят ще може да избира по-висока или по-ниска.

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари