9.9 C
София

Google прекрати продажбите на Pixel 3 и Pixel 3 XL

Най-четени

Смартфоните Pixel 3 и Pixel 3 XL на Google вече не се продават в онлайн магазина на компанията. Страниците на продуктите вече пренасочват към началната страница на магазина, а в други страници на портала се споменава, че окончателно доставките на апаратите на прекратени и вече няма наличности от тях на склад.

Все още не е ясно дали Google са спрели производството на смартфона или това е маркетингов трик с цел стимулиране на продажбите на по-новите модели и избягване на скъсяването на жизнения им цикъл, за сметка на по-дълъг такъв на вече остарелите модели. Изглежда обаче това се превръща в редовна практика на Google, тъй като както докладват от портала Android Police, миналата година компанията премахна Google Pixel 2, моделът от 2018 г., по същото време, което ни навежда над мисълта, че ходът не е случаен и трябва да свикнем с тази последователност.

Google Pixel 4a е най-новият собствен модел на компанията, като устройството все още не е представено, но се очаква да се продава на цена от 399 долара и някои от слуховете твърдят, че в него ще видим възкръснал 3,5 мм. аудио жак.

Смартфоните Google Pixel са атрактивни със своите невероятни камери, като често заемат челни позиции във фотографските класации, а освен това първи получават софтуерните актуализации и новите версии на операционната система Android.

Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини