8.6 C
София

Google Now е портнат за ARMv7 устройствата

Най-четени

Ако сте завиждали на приятелите си, използващи нови устройства с Jelly Bean, или пък на тези, с iOS устройства, които получават приложението само с функцията за въпрос и отговор, то е време да спрете. За кратко приложението работеше само на Jelly Bean, след това отчасти, а сега изцяло върху ICS. Ето, че дойде времето, в което всеки с Android телефон, задвижван от ARMv7 чип (списъка си е доста дълъг), ще може да се възползва от Google Now.

Вероятно се досещате, че тези добри новини идват от форума XDA. Според информацията, ще Ви трябва root-нато устройство с ClockworkMod Recovery, а също и гореспоменатия ARMv7 процесор, какъвто имат повечето таблети на Archos, серията Transformer таблети на Asus, а също и устройства на HTC, Motorola и Samsung – отпреди няколко години.

Mikeyxda’s M6 изглежда като най-добър вариант, тъй като предлага офлайн диктуване на текст, както и повечето други възможности, но има и някои нови. Всяко е в лесен за flash-ване архив, който не изисква други допълнения и позволения. Ако имате опит с CWM, няма да срещнете проблеми. Можете да инсталирате Google Now на устройството си, следвайки стъпките тук.

П.С.: Ако не откривате устройството си в списъка, то може да е пропуснато и все пак да е с ARMv7 процесор.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Ревю на рутера TP-Link Archer C64: клас AC1200 с гигабитови портове

Брандът TP-Link отдавна е добре позната на нашия пазар, което не е изненадващо, тъй като компанията е един от най-големите производители на мрежово оборудване....

Подобни новини