iPhone 11 беше току-що представен пред широката публика, но някои от почитателите на Apple устройствата вече гледат към следващата година. Засега не са много известните за предстоящата линия от смартфони на компанията за 2020. Това, което е почти сигурно е, че те ще поддържат 5G свързаност и ще имат вграден четец за пръстов отпечатък. Според един известен анализатор, следващият iPhone ще се отличава и с нещо друго – джобна машина на времето! Шегуваме се, разбира се. Става дума за променен външен дизайн, много сходен на този от 2010 и iPhone 4.

„Минг-чи Куо предвижда линията на iPhone за 2020 да донесе значителна промяна в дизайна със сходни метални рамки, като тези в iPhone 4“, цитират Бен Гескин от iMore.

И изглежда едно подобно завръщане към доброто старо време и зората на смартфоните е по вкуса на мнозина, вземайки предвид коментарите на iPhone армията в социалните мрежи.

„Наистина се надявам това да е истина. Дизайнът на iPhone 4 беше от различно ниво“, пише в Twitter потребител на мрежата.

Моделът на iPhone предлагаше стилна метална рамка и стъклено покритие от двете ѝ страни, дизайн, на който Apple реши даде повторен шанс миналата година, когато представи iPad Pro. Очаква се в модела на iPhone за 2020 да бъде запазено значително по-здравото стъклено покритие от iPhone 11 и стилния матов вид. Настоящият дизайн на телефоните е от 2017, когато на пазара се появи iPhone X и явно мнозина желаят някаква форма на промяна. „Веднага си го купувам“, гласи в обобщение друг коментар на Twitter потребител.

Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Офце
Офце
2 години

Apple: Новият ни телефон е едно към едно с този от предишната година.
Феновете: „Веднага си го купувам“

Даниел
Даниел
2 години

@Методи Дамянов
Доста грешки има в публикацията, хубаво е да се оправят 🙂

Kenshi
Kenshi
2 години

Глупаци колкото искаш!

assa
assa
2 години

По принцип обичам безелите като на sony, razer, htc, но този грозен боклук има повече безели отколкото екран.