В популярния форум Reddit и в коментарите на изданието MacRumors е пълно със съобщения от притежатели на iPhone X, които се оплакват от изключително голямото забавяне на работата на най-скъпия телефон на Apple.

Появиха се съобщения, че Apple не признава наличието на подобен проблем и потребителите се мъчат вече цял месец. Постепенно се изясни, че забавянето на работата става при намален заряд на батерията, когато започва да се бави буквално всичко – от анимациите до базовите приложения, като например календарът.

Когато зарядът на батерията в iPhone X намалее, въобще не могат да се играят игри. Нещо подобно се получава при активиране на икономичния режим, но дори и в този случай, подобни лагове няма и са немислими. Предполага се, че това е някакъв проблем в iOS 11, заради който „най-съвършения смартфон на Apple бави повече от най-евтиния китайски смартфон с Android“ – както се изрази един от потребителите.

В нито едно мобилно устройство на Apple подобен проблем не се наблюдава и е очевидно, че проблемът е в iPhone X с цена $1000 ($1149), който започва да бави и при 10% заряд на батерията. Очаква се проблемът да бъде изцяло отстранен със следващия ъпдейт на операционната система.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

5 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари