Голяма част от Великобритания може да се вълнува от Световното първенство по футбол, но и за феновете на смартфони има радостни новини. От днес на Острова се предлага и специален червен модел на OnePlus 6.

Устройството може да бъде намерено в червено единствено при една от неговите конфигурации. Става въпрос за OnePlus 6 с 8GB RAM и 128GB вградено пространство. В такъв случай цената на червеният смартфон 6 е 519 паунда.

Другите версии на устройството са 6GB RAM и 64GB хранилище. Тук цената е 469 паунда, което е и най-евтиният вариант на потребителите. Най-скъпият пък е OnePlus 6 с 8GB RAM и 256GB вградена памет срещу 569 паунда. При тези два варианта обаче телефонът не се предлага в червено.

„За да постигнем този цвят и оттенък, трябваше да направим нещо, което никога преди не е правено в смартфон индустрията. Резултатът е едно по-елегантно червено, което остава впечатление за качество и добра цена“, споделя Пийт Лау – изпълнителният директор на OnePlus.

„Сред най-големите предизвикателства беше как да увеличим яркостта на червеното. Мисля, че успяхме да го постигнем“, допълва още той.

 

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари