14.5 C
София

Pixel 4 XL 5G и Pixel 4a може да излязат заедно с Pixel 4 и Pixel 4 XL

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Към днешен ден за смартфоните Google Pixel 4 е известно почти всичко, но ако става дума за основните модели Pixel 4 и Pixel 4 XL, които ще заменят миналогодишните Pixel 3 и Pixel 3 XL. Но има много голяма вероятност, че на 15 октомври, за когато е обявена презентацията на новите смартфони на Google, да бъдат представени не два, а три и дори четири нови модела.

Видяхме, че Apple не бърза с 5G – първият смартфон с поддръжката на мобилни мрежи от пето поколение ще излезе чак следващата година. От друга страна, Google не иска да се бави, и третият модел от серията Pixel 4 с много голяма вероятност може да стане Google Pixel 4 XL 5G. Информацията е от базата данни на теста Geekbench.

Тестваният в този бенчмарк смартфон Google Pixel 4 XL 5G разполага с 8 GB оперативна памет (базовите модели имат по 6 GB). Устройството работи под управлението на операционната система Android 10. Според тази информация, телефонът се базира на системата върху чипа sm8150 – тоест, това е Snapdragon 855 или клокната SoC Snapdragon 855+. Резултатите в Geekbench при едноядрения и многоядрените тестове са съответно 761 и 2326 точки.

Четвъртият модел се очаква да бъде потенциалният бюджетен смартфон Pixel 4a, който ще замени актуалния Pixel 3a. В сорс кода на най-новата версия на фирменото приложение Google Camera бяха открити кодовите имена coral, flame и needlefish. Известно е, че първите две са за Pixel 4 и Pixel 4 XL, но името needlefish досега никъде не бе излизало. Пазарните анализатори считат, че това е Pixel 4a.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини