Samsung Electronics и „Vodafone Netherlands“ представиха лимитирана серия смартфони Galaxy S9 и S9+, посветена на австрийската „Формула 1“ Red Bull.

Ексклузивните телефони нямат видими разлики с оригиналите, но в техните комплекти са включени повече аксесоари.

Смартфоните от тази ограничена серия имат ексклузивни калъфи с логотипа Red Bull Ring и специална версия на десктоп средата. В нея са включени преработени иконки в рали стил, няколко нови цветови схеми и изображения на състезатели и болиди.

Според представеното от организаторите видео, главната особеност на новата серия Galaxy S9 е калъфът, в който е вграден безжичен NFC модул. Именно този калъф, осъществявайки безжична връзка със смартфона, изпраща линка за изтеглянето и обновяването на стилизираната десктоп среда.

Състезателните Galaxy S9 и S9+ Red Bull Edition вече се появиха в в онлайн магазините на „Vodafone Netherlands“. Те се разпространяват с един от двата предлагани тарифни планове, които няма как да се откажат. А при подписването на договора за използване услугите на Vodafone, купувачът получава подарък 2 билета за „Формула 1“ за състезанието Red Bull Ring.

Предложението важи от 16 април до 27 май тази година.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари