TCL с нови Alcatel телефони, актуализации за BlackBerry Mobile на CES 2019

0
492
На CES 2019 в Лас Вегас TCL Communication отново показва портфолиото си от мобилни и интернет устройства, в допълнение към дебютирането на нови технологии

Като част от присъствието на TCL на CES, компанията ще покаже най-новите смартфони и интернет продукти на Alcatel, както и първия от своите смартфони от серията от 2019 г., който ще притежава произведения от TCL Full View дисплей.

Компанията също така ще покаже с пълния набор от смартфони BlackBerry, включително BlackBerry KEY2 и KEY2 LE, и ще сподели информация за наличността на тези устройства в САЩ и другаде по света.

Също така на CES, TCL ще демонстрира за първи път своите най-нови технологии предназначени за дисплеите на смартфони, включително своите дисплеи от край до край и dot дисплеи. Тези технологии са създадени, благодарение на сестринската на TCL компания CSOT, която също разработва всепризнатите дисплейни панели за телевизори TCL. CSOT е един от световните лидери в производството на LCD панели, както и на LTPS, AMOLED и напредващи технологии като гъвкави дисплеи. Близкото сътрудничество на TCL Communication със CSOT подсигурява навременна подкрепа и приоритизиране на последните дисплейни технологии.

“В TCL Communication, продължаваме да разширяваме развитието на нашите мобилни и интернет продукти, и докато с нашите Alcatel и BlackBerry устройства на CES ще покажем какво можем да постигнем днес, то с дебюта на нашата нова технология ще покажем това, което можем да постигнем в бъдеще.”

Това каза Питър Лий, Главен мениджър глобални продажби и маркетинг TCL Communication. “Като един от главните производители на панели в света, TCL носи наследството на технологично страхотни дисплеи, достъпни за клиенти по целия свят. Миналата година показахме, че можем да внедрим тази технология в мобилни устройства с нашите Alcatel Full View дисплеи, а с демонстрациите на CES тази година, ще покажем какви TCL технологии, клиентите могат да очакват от нашите смартфони и други устройства в бъдеще.”


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари