fbpx
-3.2 C
София

Xiaomi също ще има програма за самостоятелен ремонт на смартфоните

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Подобно на Apple, възможността за извършването на домашен ремонт на своята фирмена техника намекна и Xiaomi. В официалния Twitter акаунт на китайската компания се появи съобщение за предстоящо значително опростяване на сервизните процедури. По всичко личи, че става дума за дългоочакваната възможност за директно закупуване на оригинални компоненти и резервни части за електронните устройства на популярния бранд.

В блога на индийския отдел на Xiaomi бе анонсирана новата програма Xiaomi Cares. Компанията заявява, че всички подробности ще бъдат обявени малко по-късно. Засега само се съобщава, че тази програма значително ще опрости обслужването на мобилните устройства и тяхната поддръжка. Според изтеклата вътрешна информация, китайският производител на най-разнообразна електроника възнамерява да осигури на обикновените потребители достъп до резервни части и компоненти, както и подробни инструкции за осъществяване на ремонта на своите смартфони и други компютърни устройства.

Малко по-късно Xiaomi подчерта пред медиите, че за нея потребителят винаги е бил на първо място. Любопитно е, че именно Индия е избрана за първата държава, където ще бъде тествана новата програма за опростяване на обслужването и ремонта. Ако всичко мине добре, Xiaomi Cares ще се разпространи и в другите страни. Очаква се право на ремонт да получат както външните сервизни центрове, така и обикновените частни потребители.

Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини