Xiaomi Mi 6 с нов рекорд в AnTuTu: 210 000 точки

6
12898

В уеб-пространството се повиха резултатите от тестовете на новия флагмански смартфон Xiaomi Mi 6, който в бенчмарка AnTuTu набра над 210 000 точки. Това е абсолютен рекорд за цялата история на смартфоните.

Тестовете за производителност разкриват много информация за смартфоните. Така например, малко преди излизането на iPhone 7 Plus, потребителите разбраха от синтетичните тестове, че това е най-бързият смартфон. Сега iPhone има сериозен конкурент в лицето на Xiaomi Mi 6. iPhone 7 демонстрира в AnTuTu резултат от 173 000 точки, което е доста по-малко от смартфона на Xiaomi, който успя да набере колосалните към днешен ден 210 000 точки.

AnTuTu не съобщи кой точно модел на Xiaomi е тестван, но експертите са единодушни, че това е Mi 6. Причината за тази увереност е процесорът Snapdragon 835, който към днешна дата се счита за най-мощния от всички чипове за смартфони.

Xiaomi Mi 6 бе тестван и в не по-малко известния бенчмарк Master Lu, където новият смартфон демонстрира още по-впечатляващи резултати. С излизането на този китайски смартфон е напълно възможно да настъпят сериозни промени на мобилния пазар, включително и в сегмента на скъпите смартфони от висок клас. Очевидно, на пазара ще се появи поредният най-бърз смартфон.

Абонирай се
Извести ме за
guest
6 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари