За производството на фотосветкавицата Life Lite бяха събрани $230 000 – 7 пъти повече от необходимото

1
33

В началото на следващия месец в KickStarter ще приключи кампанията за събиране на финансови средства за започване производството на джобния източник на светлина Life Lite. Малката фотосветкавица с Bluetooth интерфейс предизвика толкова голям интерес сред потребителите, че вече събра над $230 000 – седем пъти повече от поисканата инвестиционна сума.

life-lite

Светодиодната фотосветкавица може да се използва заедно със смартфони, екшън-камери, компактни огледални и безогледални фотоапарати. Устройството може да свети непрекъснато или да работи в импулсен режим, като обикновена фотосветкавица или стробоскоп. Цветната температура е 5600 Келвина. На разстояние 1 метър Life Lite дава осветеност до 350 лукса. Яркостта и режима на работа се избират с помощта на бутон върху корпуса или чрез мобилно приложение. За връзка с мобилното устройство се използва Bluetooth интерфейса.

Габаритните размери са 38 х 38 х 25 милиметра при тегло 50 грама. В корпуса е вграден магнит, предвидено е място за статив. Life Lite издържа на потапяне във вода на дълбочина до 10 метра. Вградената акумулаторна батерия е достатъчна за 30 минути непрекъснато светене.

Life Lite ще започне да се продава в началото на 2017 година  при цена $39.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари