Ето как изглежда новата цялостна VR платформа на Leap Motion за разпознаване на движенията

0
32

Leap Motion анонсира новата платформа за прихващане на движенията за устройствата за виртуална и смесена реалност Leap Motion Mobile Platform.

leap-motion-mobile-platform-1

Новата платформа е комбинация от хардуерни и софтуерни решения за мобилни устройства за виртуална и допълнена реалност. Под „мобилни“ тук се подразбират безжични компютърни устройства, захранвани от акумулаторни батерии. Платформата е проектирана по такъв начин, че може да работи с процесорите, използвани в смартфоните и таблетите.

leap-motion-mobile-platform-2

За Leap Motion Mobile Platform е създаден абсолютно нов сензор за регистриране на движенията, характерен с висока производителност и ниска консумация на електрическа енергия. Системата има широк ъгъл на обхват, като един от новите сензори може да фиксира движенията в поле на зрение 180 градуса по вертикала и хоризонтала.

reference-1e

Leap Motion създаде и нов дизайн на системата, базирана на Samsung Gear VR и вече го изпраща на партньорите си за запознаване. Съвсем скоро се очаква публична демонстрация възможностите на Leap Motion Mobile Platform. Нейните създатели очакват, че новата платформа ще даде възможност за създаване на леки носими мобилни дисплеи с ниска цена, улеснено използване и лесно масово производство.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари