fbpx
0 C
София

Зареждат нови Valve Index VR комплекти следващата седмица

Най-четени

„Най-добрият“ VR комплект, с който можете да играете Half-Life: Alyx ще бъде отново на склад и ще влезе в продажба в понеделник, 9 март, съобщиха от Valve. Новият коронавирус беше заплашил да ограничи наличието на Valve Index, който беше разпродаден почти навсякъде през януари, но изглежда Valve са подготвени с нова партида преди датата на излизане на Half-Life: Alyx на 23 март.

Valve споделиха и две нови Steam VR Home среди от Half-Life: Alyx, които можете да проучите в момента, ако вече имате Valve Index. Това би трябвало да ви даде нещо, с което да се занимавате докато трескаво чакате официалния старт на играта.

Разбира се, докато Valve заявяват, че Index е предпочитания VR комплект за Half-Life: Alyx, има и други съвместими VR решения. Всъщност всеки от наличните на пазара, които са съвместими със Steam, включителни Windows Mixed Reality, Oculus Rift и дори самостоятелния хедсет на Oculus Quest чрез свързващ кабел ще ви свършат работа.

Ако планирате да си купите Valve Index, можете да получите пълния комплект със слушалки, контролери, две базови станции и копие на Half-Life: Alyx за $999. Или можете да се снабдите с хедсета заедно с контролери за $749 долара; или само хедсет за $499. 

Между другото, ако не сте гледали най-новите геймплей видеа на Half-Life: Alyx, горещо ви препоръчвам да го направите сега. 

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
dsaa
dsaa
1 година

Цената в Евро е 1080, което е доста над 999$, особено, ако се обърне в лева.

Нови ревюта

Подобни новини