fbpx
8.9 C
София

Проекторите ViewSonic с технология Advanced Connect за безжичен достъп до информацията

Най-четени

Даниел Десподов
Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Новинар. Увличам се от съвременни технологии, информационна безопасност, спорт, наука и изкуствен интелект.

Американската ViewSonic представи нова серия проектори, снабдени с технологията Advanced Connect за безжично приемане, ефективно търсене и предаване на информация. Серията включва моделите PJD6345, PJD6544w, PJD7533w, PJD8633ws, подходящи за образованието, корпоративния сектор и малкия и среден бизнес.

В допълнение към безжичното приемане на изображения от персонален компютър, функционалността Advanced Connect дава възможност за предаване чрез безжичната мрежа на поточно видео, фото, аудио, PDF и DOC файлове от смартфони и таблети. Новата серия проектори дава възможност за жично и безжично включване към локална мрежа за проектиране на информацията, както и възможност за провеждане на презентации без използването на PC -чрез USB стик. Устройствата са оборудвани с HDMI порт, поддържат 3D Blu-ray и са снабдени с допълнителни средства за отдалечена работа.

Предвидена е възможност за включване на мобилни устройства с помощта на специално разработеното приложение ViewSonic vPresenter, работещо на операционните системи Windows, iOS и Android. Характерна особеност на vPresenter е допълнителната функция Live Draw, чрез която потребителят по време на демонстрация има възможност да редактира изобразяваната информация и да я записва в свързаните към проектора мобилни устройства. Много полезна е и функцията Live Cam, позволяваща предаването на изображение от камерата на смартфона към проектора в реално време.

Проекторите поддържат едновременното включване на четири персонални компютъра, като информацията от всеки от тях се изобразява върху една от разделеният на четири части екран.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини