fbpx
0.8 C
София

Проекторите ViewSonic с технология Advanced Connect за безжичен достъп до информацията

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Американската ViewSonic представи нова серия проектори, снабдени с технологията Advanced Connect за безжично приемане, ефективно търсене и предаване на информация. Серията включва моделите PJD6345, PJD6544w, PJD7533w, PJD8633ws, подходящи за образованието, корпоративния сектор и малкия и среден бизнес.

В допълнение към безжичното приемане на изображения от персонален компютър, функционалността Advanced Connect дава възможност за предаване чрез безжичната мрежа на поточно видео, фото, аудио, PDF и DOC файлове от смартфони и таблети. Новата серия проектори дава възможност за жично и безжично включване към локална мрежа за проектиране на информацията, както и възможност за провеждане на презентации без използването на PC -чрез USB стик. Устройствата са оборудвани с HDMI порт, поддържат 3D Blu-ray и са снабдени с допълнителни средства за отдалечена работа.

Предвидена е възможност за включване на мобилни устройства с помощта на специално разработеното приложение ViewSonic vPresenter, работещо на операционните системи Windows, iOS и Android. Характерна особеност на vPresenter е допълнителната функция Live Draw, чрез която потребителят по време на демонстрация има възможност да редактира изобразяваната информация и да я записва в свързаните към проектора мобилни устройства. Много полезна е и функцията Live Cam, позволяваща предаването на изображение от камерата на смартфона към проектора в реално време.

Проекторите поддържат едновременното включване на четири персонални компютъра, като информацията от всеки от тях се изобразява върху една от разделеният на четири части екран.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Huawei P50 Pro – възродена легенда

От днес актуалният флагман на китайския производител Huawei вече е наличен за предварителна поръчка в България. След забавяне, породено от редица причини, компанията размести...

Подобни новини