Компанията Antec допълни своето портфолио захранващи блокове от серията High Current Gamer Extreme с още два модела с мощност 850 и 1000 W.

Устройствата имат модулна система за включване на кабелите.  Коефициентът на полезно действие е висок – не по-малко от 88% в електрическите мрежи с напрежение 230 V. Устройствата имат 80 Plus Gold сертификат. Активното охлаждане се осъществява от един 125 милиметров вентилатор, който се включва само при по-високо натоварване.

Младшият модел High Current Gamer Extreme е подходящ за натоварване до 70 A (840 W) на 12 V шина. По-мощният модел осигурява 83 A (996 W) на същата шина. Използвани са висококачествено японски кондензатори и DC-DC преобразователи. Гаранцията на производителя е 10 годишна.

Както всички подобни устройства от висок клас, новите компютърни захранвания имат защити. Защита от претоварване по ток и мощност, понижено и завишено напрежение, прегряване и късо съединение.

Препоръчителната цена на компютърните захранвания Antec High Current Gamer Extreme за европейския пазар е 179 евро за модела с мощност 850 вата и 209 евро за версията с мощност 1000 вата.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари