Компанията ASUS попълни гамата си от монитори с модела VG278QE, предназначен за използване съвместно с игровите системи. Устройството е с размер 27 инча по диагонал. Разделителната му способност е 1920 × 1080 пиксела, което отговаря на Full HD формата. Времето за реакция на матрицата е 1 ms, а честотата на обновяване – 144 Hz.

Панелът поддържа технологията FreeSync/Adaptive Sync. Тя осигурява синхронизация в честотата на смяна на кадрите между графичната карта и монитора. Това подобрява качеството на геймплея. В представения монитор също така е предвиден наборът от инструменти ASUS GamePlus. Потребителят получава такива инструменти, като изобразяване на кръстче за прицелване и FPS брояч.

Технологията ASUS GameVisual позволява бързото конфигуриране на монитора в съответствие с текущите задачи и условия, за да получите възможно най-качественото изображение. За свързване на източници на сигнал са предвидени цифровите интерфейси DVI-D, DisplayPort 1.2 и HDMI 1.4. Мониторът е оборудван още със стереофонични високоговорители с мощност 2 Вата всеки.

Реализирана е и система за филтриране на синята светлина Ultra-Low Light Blue. От своя страна, технология Flicker-free предотвратява трептенето. Тези средства предпазват зрителния апарат на потребителя.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари