fbpx
-9.6 C
София

Adesso представи безжичната клавиатура SlimTouch 4210 със сензорен панел

Най-четени

Компанията Adesso представи компактната клавиатура SlimTouch 4210 (WKB-4210UB). Новият продукт се свързва към компютър посредством безжичен канал с честота 2,4 GHz и се отличава с наличието на сензорен панел. Производителят отбелязва, че тъчпадът е разположен в центъра на клавиатурата, което го прави максимално удобен за използване, а благодарение на технологията Glidepoint той се отличава и с висока точност.

Височината на клавиатурата е само 1 cm, ширината ѝ е 39,5 сантиметра, а дължината ѝ – 20 сантиметра. Ниските клавиши от типа Scissor-Switch са проектирани така, че да осигуряват безшумен и бърз набор на текст. Освен със стандартните бутони, клавиатурата разполага и с 12 „горещи“ клавиши за достъп до мултимедийни и интернет функции.


Размерите на работната площ на сензорния панел са 62 х 39 милиметра, а обхватът на безжичния предавател за осъществяване на връзка с компютър е около 10 метра. Теглото на клавиатурата SlimTouch 4210 е 640 грама. Захранването на модела се осъществява от две батерии във формат ААА. Устройството е съвместимо с компютри, работещи под управлението на операционните системи Windows 2000, Windows XP, Windows 7 и Windows 8.

Препоръчителната цена на клавиатурата Adesso SlimTouch 4210 на американския пазар е $80.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини