be quiet! Pure Loop: Мощно и стилно решение за водно охлаждане „всичко в едно“

Висока производителност и безшумна работа при атрактивно съотношение

1
492

be quiet!представи нова продуктова линия от решения за водно охлаждане. Pure Loop е водно охлаждане, предназначено за всички потребители, които търсят висока производителност, безшумна работа и са взискателни към цената. Характеристики като помпа отделена от водния блок, оптимизирани за шума  вентилатори Pure Wings 2, лесен отвор за дозареждане с течност и гъвкави тръби правят Pure Loop безшумен, надежден и универсален. Бялото LED осветяване на охлаждащия блок и черния цвят поставят високи стандарти за дизайн. За да отговаря на индивидуалните изисквания за охлаждане, Pure Loop ще се предлага с четири различни размера на радиатора: 120 мм, 240 мм, 280 мм и 360 мм.

Отделена от водния блок помпа за безшумно и надеждно охлаждане

Водните охлаждания Pure Loop разполагат с отделена от водния блок помпа, което позволява да се избегнат вибрации в близост до процесора, а пряката топлина отделяна от него не засяга водната помпа. be quiet! включва до три вентилатора Pure Wings 2, които разполагат с девет оптимизирани за въздушния поток лопатки за максимален въздушен поток и ниско ниво на шум.

 Удобна инсталация и възможност за допълване с течност

Гъвкавите тръби позволяват удобен монтаж дори в случаи с ограничено пространство и увеличават продължителността на живота на Pure Loop. Като доказателство за надеждността на новата серия водно охлаждане на be quiet! е внедрения леснодостъпен отвор за дозареждане на радиатора, така че охлаждащата течност може да се долива на всеки две години или когато е необходимо, за максимална производителност и дълъг живот. Бутилка с охлаждаща течност от 100 ml е включена в комплекта и поддържа до шест допълвания.

Привличащ вниманието дизайн с финно LED осветление

Pure Loop има за цел не само да постави високи стандарти в ефективността на водното охлаждане, но и в дизайна. За тази цел be quiet! е избрал изцяло черен дизайн на вентилаторите, радиатора и тръбите, които пасват на всеки компютър. Черният дизайн е подчертан от охлаждащия блок в алуминиев стил, който изпъква визуално с бяло LED осветление.

Четири различни размера

Благодарение на удобна система за монтиране, Pure Loop е подходящ за всички настолни процесори на пазара от Intel и AMD, с изключение на AMD Threadripper (Socket TR4 / sTRX4). Pure Loop ще се предлага в четири различни размера с препоръки за следните модели:

 

Pure Loop 120mm Intel Core i3, AMD Ryzen 3 (or lower)
Pure Loop 240mm Intel Core i5, AMD Ryzen 5
Pure Loop 280mm Intel Core i5/i7, AMD Ryzen 5/7
Pure Loop 360mm Intel Core i7/i9, AMD Ryzen 7/9
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари