fbpx
9.8 C
София

Cougar представи Mid-Tower корпуса MX310

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.
Към асортимента си от компютърни корпуси, компанията Cougar добави модела MX310, който бе показан през юни на търговското изложение Computex в Тайпе. Продуктът изглежда доста оригинално: предния панел е напълно съчетан, страничната стена е е с акрилен прозорец, а в горната част — има вдлъбнатина в пластмасата и конекторите за поставяне и зареждане на мобилни устройства. Тавата за дънната платка е напълно оранжева — в стила на Cougar.


Корпусът MX310 се характеризира с размери 492(Д) x 209(Ш) x 482(В) мм. Шасито позволява инсталиране на следните компоненти: дънна платка във форм-фактори ATX, microATX или Mini-ITX, до седем разширителни PCI-E карти (с дължина не повече от 310 мм), ATX-съвместимо захранване, по три 2,5-, 3,5 – и 5,25-инчови устройства, както и пет 120-милиметрови вентилатора, единият от които е монтиран на задната стена. За удобство при монтажа, гнездата за оптичните устройства са оборудвани със специални приспособления. Шината за HDD/SSD се завърта на 90° в сравнение с обичайната ориентация.

В горната част на предния панел са разположени портовете USB 2.0 и USB 3.0, жаковете за слушалките и микрофона, както и две копчета за регулиране скоростта на въртене на вентилаторите.

Корпусът би трябвало да струва €45.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини