4 C
София

MSI представи серията енергоефективни дънни платки ECO Series

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.
MSI съобщи за пускането на новата линия дънни платки ECO. Целта на поредицата е да предостави на потребителите решения с минимално ниво на енерегопотребление. Да започнем с това, че на пазара ще се появят три модела MSI ECO Series – MSI H97M ECO, B85M ECO и H81M ECO. В сравнение със стандартните решения, новите устройства ще могат да осигурят до 40% икономия на електроенергия, разкривайки пълния потенциал на производителност на процесорите Intel Core от четвърто поколение и DDR3 модулите оперативна памет. Продуктите от тази линия ще дадат възможност на потребителите да се възползват от преимуществата на високоскоростните мрежи Gigabit Ethernet, портовете SATA-III и USB 3.0, а също така ще имат и разширен списък от функции.

В основата на новите дъна MSI ECO Series, тайванският производител е използвал технологиите Guard-Pro и Military Class 4, благодарение на които продуктите от тази серия се отличават с висока надеждност и дълъг експлоатационен живот. Всички компоненти в системата са тествани преди употреба и са подбрани много внимателно. Особената конструкция на MSI H97M ECO, B85M ECO и H81M ECO може да осигури икономия на електроенергия без намаляване на работното напрежение или тактовата честота, което обикновено се предлага от конкурентните решения.

Заслужава си също да се отбележи, че с комплектното софтуерно оборудване  ECO Center Pro собствениците на дънните платки MSI ECO Series ще имат възможността да изключват неизползваните вентилатори, LED-индикатори, PCI слотове, мрежови, аудио и видео портове. За потребителите, които не разбират всички тънкости на инструментите, има три специални ECO-режима: ECO, Lounge и Server. С тези приложения може да се работи не само с MSI ECO Series, но и с обичайните модели, но във втория случай може да се достига не до 40%, а до 29% максимално ниво на пестене.

Между другото, директно върху дънната платка, както и в настройките на BIOS, присъства бутона ECO Button, активиращ най-икономичния режим.
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини