Samsung разработва смарт-часовник с размер на дисплея като на смартфон

1
520

Новата ръчна джаджа Wearable electronic device от компанията Samsung вече е в процес на разработка. Размерите на дисплея на смарт-часовника ще съответстват на тези на пълноразмерния смартфон, което ще зарадва потребителите с удобство и практичност.

За задържане на големия екран в смарт-часовника с новата разработка на компанията Samsung под името Wearable electronic device, специалистите ще трябва да използват доста обемна каишка.

Южнокорейската компания не е разпространила много информация за устройството си, но гледайки скицата става ясно само това, че в една от страните ще има модул с удължен екран. Разработчиците са уверени, че именно големият дисплей ще даде възможност на Wearable electronic device да стане по-функционален. Умните часовници с нестандартен дизайн ще могат напълно да заместят смартфоните.

Разбира се, за да стане това ще се наложи най-вероятно разработването на специални приложения, чийто интерфейс да се позиционира правилно върху цялата площ на нестандартния екран. А още по-добър вариант би бил, ако въпросният модул може да се сваля и добавя по желание на потребителя. Все пак можем да си гадаем дълго време, но с нетърпение ще очакваме появата на този продукт.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Светльо
Светльо
3 години

Звучи като първоаприлска шега, но според мен си е много перспективна идея.