fbpx
-0.5 C
София

Tag on That принтира текст върху почти всякаква повърхност

Най-четени

В Kickstarter бе публикуван интересен проект на име Tag on That. Проектът описва уникално устройство носещо същото име, което е представено като „първата в света достъпна специализирана печатна машина“. Tag on That ни позволява да печатаме текст или дори изображения върху какъвто обект си поискаме – от топка за голф до шам фъстък.

Текстът или изображението се отпечатват от специални пластмасови модели, които могат да се поръчат готови или да се направя от самия потребител, в случай че си е поръчал и специалната машина за изготвяне на модели. След това Tag on That се зарежда с мастило, моделът се зарежда и готово – за нула време върху избрания от нас обект се появява съответния текст или образ.

Машината може да печата върху всякакви повърхности дори неравни или изкривени. Според създателите й, тя е идеална за малки фирми, които могат да я използват, за да печатат логата си върху различни предмети. След зареждане на безвредно мастило, Tag on That може да се ползва и за украса на различни видове храна като торти или кексчета.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини