Ако сте пробвали да тичате под вода, навярно знаете, че това е доста трудно, поради нейното голямо съпротивление.

Но това си има и своите плюсове – възможно е много добро физическо натоварване при освежаващото действие на водата. Много професионални спортисти използват подобни методи. Но ако нямате възможност да тренирате в морето, това можете да направите с помощта на подводната пътека за бягане Water Walker.

Water Walker е малък басейн, пълен с вода, в долната част на който е поставена специална пътека за бягане. С помощта на миникомпютър се регулират скоростта на движение на пътеката, дадена е възможност за автоматично регулиране на насрещния воден поток и на неговата интензивност. Има и други електронни настройки, типични за душ кабините и джакузитата.

Предлагат се два варианта на това интересно устройство: първият дава възможност за ходене във водата със скорост до 2,5 километра в час. Pro-версията може да се ускорява до 6,5 километра в час и е по-подходяща за истинските ветерани. Има и друга положителна страна: ако се уморите прекалено много, Water Walker може да бъде превключен в спа режим за отдих, почивка и медитации.

Цената на подводната пътека за бягане не е обявена, но интересът към Water Walker е голям.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари