Telltale анонсираха нови Batman, Walking Dead и Wolf Among Us

0
46

В последните две седмици в Интернет се завъртяха сериозни спекулации около това, че Telltale Games подготвят сериозна серия от анонси. Медиите не спираха да съобщават различни версии, като някои от тях промениха заглавията си от „ще има“ на „няма да има“ на няколко пъти. Ние почакахме да видим какво ще стане в крайна сметка и не сбъркахме, тъй като вече имаме сигурна новина и то от извора, както се казва. Всъщност, новината не е една а три, и то какви.

В навечерието на Comic-Con, Telltale Games анонсираха продълженията на три от най-обичаните си заглавия: Batman, The Walking Dead и The Wolf Among Us.

Нека започнем с човека-прилеп, подпомогнати от comicbook.com, които обобщават това, което може да изгледате във видеото по-горе. Последният сезон на The Enemy Within и първия епизод The Enigma пристигат на осми следващия месец.

„В тази последна глава, Брус Уейн и Батман влизат в нови опасни роли. The Riddler се завръща, за да тероризира Готъм Сити, но ужасяващите му действия са просто въведение към далеч по-голяма криза. С пристигането на безмилостен федерален агент и завръщането на още по-омразния Джокер, Батман трябва да балансира между неудобни съюзи, докато Брус предприема серия от рисковани манипулации. На кого от новите съюзници на Батман ще се доверите? И колко дълбоко ще позволите на Брус да се спусне в тъмнината?“, гласи анонса на следващото приключение на Батман. Макар и този нов сезон на Batman: The Telltale Series да е отворен за играещи, недокосвали се досега до играта, тук се предоставя възможността за зависимост от направените от вас избори в първия сезон. Заедно с това, студиото представя и мултиплейърната характеристика Crowd Play, посредством която вашите приятели или роднини ще могат да ви помогнат в изборите ви през техните мобилни устройства.

Ако нямате търпение да се срещнете с Клементайн и другите герои от The Walking Dead, то ще трябва да почакате още, защото следващата глава от тяхната история ще се появи чак следващата година, като точна дата за това няма. Именно Клементайн ще е и звездата в този последен, четвърти сезон на The Walking Dead: A New Frontier.

За мнозина, вероятно обаче втория сезон на The Wolf Among Us, продължение на обичаната игра от 2014г., представлява звездата в серията от анонси.

„Макар и този нов сезон официално да няма име, дебютът му е известен – през втората половина на следващата година Той ще положи основите на изцяло нова сюжетна линия, както и завръщането на обичани герои в лицето на Адам Харингтън като Bigby Wolf и Ерин Ивет в ролята на Snow White.

Ако случайно сте пропуснали началото на някое от споменатите заглавия или просто искате да се върнете към тях, сигурно ще се зарадвате да разберете за акцията на Telltale и Humble Store, посредством която може да се сдобиете с почти всяко известно заглавие на студиото.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари