Премини към съдържанието

Book Reviews

  • публикации
    286
  • коментари
    1587
  • прегледи
    1645815

Хермес - Мегаселър 51-100


ganinka

1237 прегледа

51.Неочаквано възмездие - Елизабет Джордж

52.Не съвсем ангел - Лусинда Едмъндс

Три поколения жени - три съдби в лабиринт от страсти, горчиви разочарования и жестоки тайни! Грета - красивата танцьорка в нощен клуб, отритната от любимия мъж и останала без дом, пари и баща на нероденото си дете. Ческа - малкото момиченце, което покорява света на киното, но се оказва белязано завинаги. Алекс - темпераментната девойка, чиято среща с любовта я превръща в съперница на собствената й майка. Една разтърсваща история за техните грехове и убийствени копнежи!

53.Крайбрежен път - Барбара Делински (coast road)

Среднощно телефонно обаждане срива уредения свят на преуспяващия архитект Джак Макджил. Бившата му съпруга Рейчъл е изпаднала в кома в резултат на автомобилна катастрофа. Джак зарязва всичко, за да бъде с Рейчъл и двете им дъщери. Докато бди край болничното легло и преоткрива бившата си жена чрез нейното изкуство и приятелите й, Джак се добира до шокиращи тайни от миналото им. Само завръщането на Рейчъл може да му помогне...

II изд. Шарада – Сандра Браун

54.Наследство от мълчание - Белва Плейн

Това е трогателна история на едно необикновено семейство и на една измама, зародила се много години назад и устояла на повратите на съдбата до наши дни.

55.Алибито - Сандра Браун (the alibi)

Сензационното убийство на местния магнат Луи Петиджон може да донесе на Хамънд Крос тъй желаното издигане до областен прокурор... Но докато той предвкусва успеха, някой от обкръжението му се опитва да го дискредитира. Репутацията му е застрашена допълнително и от факта, че главната заподозряна е загадъчна жена с тъмно минало, в която той се влюбва от пръв поглед... Нейната тайна може да се окаже фатална за амбициозния Хамънд. Въпреки че уликите неоспоримо сочат вината й, тя пази скрито идеалното алиби - самия Крос... Непреклонният прокурор решава сам да защити жената, която обича, от несправедливи обвинения… и от убиец, готов на всичко, за да елиминира опасни свидетели!

56.Къща над водата - Шарлот Лъм

Когато актрисата Лора Ърскин и режисьорът Себастиан Ферезе се срещат на снимачната площадка, привличането помежду им е мигновено. Връзката им е разкрита от съпругата на Себастиан Клия, която не след дълго загива при странни обстоятелства. Три години по-късно по време на филмовия фестивал във Венеция съдбата отново ги среща. Но щастието им е застрашено, защото този път самата Лора е мишена на маниакалната страст, погубила Клия.

57.Долината на лъвовете - Кен Фолет

Джейн пленява с поразителна си външност и младежкия си ентусиазъм. Грешката й е, че се влюбва в американеца Елис, който се оказва агент на ЦРУ и неусетно я вплита в свои задачи. След раздялата им разочарованията продължават да я преследват. Женитбата й с с френския лекар Жан-Пиер я отвежда в Долината на лъвовете. Не след дълго тук се появвява и Елис. Заобиколена от насилие и смърт, Джейн отчаяно търси правилния път. Но дали любовта ще я отведе до него?

58.Неприлично поведение - Мария Барет

Изпълнен с много напрежение и опасни страсти роман от една от най-популярните съвременни английски авторки. Изхвърлена от майка си - интелектуалка феминистка, млада жена трябва сама да се грижи за невръстното си дете. Неочаквано й идва идея... Двете с приятелката й стават най-високо платените стрийптизьорки в Лондон. Но когато богатството и щастието ги спохождат, приятелката й е жестоко изнасилена. Предадени от закона, двете решават сами да потърсят възмездие...

59.Черният лебед - Звева Казати Модиняни

Кралицата на италианския бестселър е изтъкала изключителната история на три поколения от видната фамилия Монталто. Деспотичният Едисон - създател на издателската империя, и съпругата му Естер - изкушена от греховна любов. Първородният син Емилиано, в чиито ръце е бъдещето на семейството, и любовницата Арлет - млада журналистка, омагьосана от чара му. Фигури, които оживяват от страниците на романа със своите интриги, предателства, любовни увлечения и разочарования и чиято ревност и завист застрашават съдбата на фамилията.

60.Островът на тайните - Джанет Танър

Възможно ли е уважаваната София Ланглоа да е убила първородния си син в онази ноемврийска нощ на 1972 г.? Двадесет години по-късно внучката й Джулиет пристига от Австралия в семейното имение на остров Джърси. Но тя не се оказва единствената заинтересована от трагедията на Ланглоа. Криминалният репортер Дан Дефен подозира, че зад публичната истина се крие голям скандал. Пътищата на Джулиет и Дан се пресичат, за да разплетат една дълга семейна история, изтъкана от искрена любов и пламенна страст, от преданост и измама ...

61.Възмездие - Белва Плейн

Шарлот Доус е само на четиринадесет, когато нещастието се случва. Ужасяващото преживяване ограбва детската й невинност и я преследва до края на живота й. Единствено работата й на надарен архитект, който строи нов свят за другите, притъпява болката й. За семейство Доус, някога най-видната фамилия в града, случилото се с Шарлот е началото на края. Единственото, което ги поддържа в най-мрачните им часове, е жената, чиято собствена тайна й дава властта да съсипе - или да възкреси - семейството, на което дължи живота си.

62.Белязани с грях - Мариус Гейбриъл

Смъртта при пожар на светската красавица Барбара Флорио е шок за всички, които я познават. Но никой не се изненадва, когато подозренията на полицията се насочват към съпруга й Майкъл. Той е пристигнал в къщата точно навреме, за да спаси двете си осиновени дъщери Девън и Терез, но не и съпругата си. На другия край на света лекарката Ребека Кери научава от вестниците, че младата Терез, която някога е дала за осиновяване на богатите Флорио, се нуждае от нея. Ребека се впуска в трудната мисия да спаси дъщеря си, но е запленена от мрачния чар на Майкъл - един мъж с опасно много лица...

63.Под контрол - Уна-Мери Паркър (taking control)

След разтрогването на брака й с милионера Дювал амбициозната Софи отваря магазин за редки антики в елитен лондонски квартал. Ненадейна приумица на съдбата пресича пътя й с тийнейджърската й любов Тим Калторп, изоставил я преди години. Скоро след като я запознава с Каролин, която представя за своя съпруга, Тим й съобщава тъжната вест, че жена му е починала при автомобилна катастрофа. Разчувствана от мъката и самотата на Тим, Софи му предлага работа и неусетно любовната им връзка се подновява. Щастието й обаче е помрачено от серия злокобни събития… Сякаш някой отново се опитва да съсипе живота й.

64.Висок, тъмен и опасен - Хедър Греъм (tall, dark and deadly)

Марни Нюкасъл е амбициозна адвокатка. Мъжете я намират за неустоима. Жените смятат, че е ексцентрична. Но една вечер Марни изчезва и всичките й познати предполагат, че е заминала за бурен уикенд с поредния любовник. Единствено близката й приятелка и съседка Саманта подозира най-лошото. Тя знае, че животът на Марни не е така идеален, както изглежда.Миналото й е помрачено от сянката на насилие. Нощите й са възпламенени от страстта на различни мъже, всеки от които може да бъде заподозрян за изчезването й. Саманта е решена да ги предизвика, но с мъже като тях тя или ще се влюби, или ще намери смъртта...

65.Предателства - Шарлот Лъм

Някога Стив Морел, наследник на една от най-богатите фамилии в Англия, е превърнал френската си вила в хранилище на важни документи. Как са свързани те с кралското семейство и какво съдържат, щом консервативна Англия би обвинила и наследниците на Стив Морел в предателство? 60 години по-късно една нищо неподозираща млада французойка е въвлечена в мистерията, в която се преплитат измяна и вярност, отмъщение и прошка, омраза и страст.

66.Таен уикенд - Том Расина

Одри е единствената дъщеря на милиардера Хирам Го. Тя е амбициозна, властна, неустоима и за разлика от братята си, иска да наследи семейния бизнес. След внезапната смърт на баща й това вече може да се превърне в реалност. Но изведнъж животът й се обърква. Одри разбира, че баща й е получавал анонимни писма със зловещи закани. Забременява от приятеля си Марк. Получава се ново писмо и сега мишената е тя. Някой я наблюдава. Някой я следи. Какво иска той: пари,отмъщение, да я убие... Или желае да притежава Одри.

67.Езерни новини – Барбара Делински

68.Втори шанс – Линда Хауърд

69.Пробуждане – Кен Фолет

70.Размяната – Сандра Браун

II изд. Шепот в здрача – Барбара Делински

71.Огън в мрака – Джанет Танър

72.Изкушения – Уна-Мери Паркър

73.Нарушено обещание – Мария Барет

74.Връзки в Ел Ей – Джаки Колинс

75.Скрити таланти – Джейн Ан Кренц

76.Страстно обещание – Даниел Стийл

77.Невидими белези – Звева Казати Модиняни

78.Ръката на съдбата – Белва Плейн

79.Убийствено красив – Хедър Греъм

80.С умисъл за измама – Елизабет Джордж

81.Предадено доверие – Уна-Мери Паркър

82.Горещи страсти в Рая – Сандра Браун

83.Имението – Барбара Делински

84.Изгубени вещи – Джейн Ан Кренц

85.Напред и нагоре – Арабела Уиър

86.Сезон на страстта – Даниел Стийл

87.Ангел на смъртта – Шарлот Лъм

88.Съседката – Барбара Делински

89.Лятната къща – Джуд Деверо

90.Съдбовен калейдоскоп – Даниел Стийл

91.Коварно отмъщение – Уна-Мери Паркър

92.Звездни момичета – Джоан Колинс

93.Дим в огледалата – Джейн Ан Кренц

94.Увлечението – Сандра Браун

95.Случайна жена – Барбара Делински

96.Момент на лудост – Уна-Мери Паркър

97.От милост – Джули Гарууд

98.Светлина в сянката – Джейн Ан Кренц

99.Да започнеш на чисто – Линда Тейлър

100.Дяволът в теб – Луиз Бегшоу

0 Коментара


Препоръчани коментари

Все още няма коментари.

Гост
Добави коментар...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване