Премини към съдържанието
  • публикации
    4
  • коментари
    0
  • прегледи
    687

Русия е на път успешно да ограничи либералната инфилтрация в държавата


PigMan9GolqmotoPrase

182 прегледа

Наскоро стана ясно, че властите в Русия се опитват да прокарат закони, които да ограничат ЛГБТ+ пропагандата срещу населението и влиянието на колониалната дехуманизация на САЩ срещу света (тук става въпрос за Русия, която също е държава-мишена на подривна дейност). ЛГБТ+ е само един от многото политически инструменти на Англо-Саксонските идеологически подривници (глобалистите). Ако законите бъдат успешно приети и останат, това ще помогне на Русия да се спаси от лицаралната инфилтрация на Колективния Запад.

От средата на 20-ти век, либерализма се налага в световен мащаб, под претекст демокрация, свобода, права на човека, и други понятия, които нямат ясно определени граници и са субективен продукт на представите на всеки по отделно.

Въпросната ЛГБТ програма има малко или нищо общо с ЛГБТ хората. Въпреки това, под претекст защита на тези хора, се извършват неща, които нямат нищо общо с тези хора. Да, нормално е да живеем мирно и спокойно, без насилие. Проблема е, че под претекст защита на ЛГБТ хора, се извършва идеологически подривна дейност и инфилтрацията, които нямат нищо общо с ЛГБТ хора. Примерно, принуждаването на правителства да крадат пари от данъкоплатците и да ги превеждат като грантове към либерални НПО-та и фондации и неолибералните и капиталистически елити зад тези НПО-та и фондации няма нищо общо с ЛГБТ хората, но въпреки това се случва под претекст защита от насилие. Лобирането, купуването на власт, инфилтрирането и контролирането на политици, партии, правителства и цели държави, създаване на корупция, както и да се осъществява външно влияние и намеса във вътрешните работи от страна на тези и онези НПО-та и фондации отново няма нищо общо с ЛГБТ+ хора, на въпреки това се случва под претекст защита от насилие, права на човека и демокрация.

Ако някой иска да е гей или лесбийка, няма проблем. Проблем има когато сексуалната ориентация на някого започва насилствено да се налага в обществото, да се създават идеологически дисиденти, и да се нормализират и легализират ненормални неща, които се асоциират с ЛГБТ и се представят за нормални. Примерно, от средата на 20-ти век, педофилията, която няма нищо общо с хомосексуалните хора (освен ако самия педофил не е гей), все повече и повече се прокарва под претекст защита на ЛГБТ хора от насилие. Примерно, неща като drag queen & drag kid служат като инструменти за нормализиране на отношения между възрастни и деца, включително и такива в пре-пубертетна възраст.

Не, детските стриптийз клубове и програми, които позволяват на възрастни мъже и регистрирани педофили, всякакви хора с ненормално и девиантно поведение, да обикалят по училищата и детските градини и да сексуализират деца по всевъзможни начини, няма АБСОЛЮТНО нищо общо с ЛГБТ и сексуални взаимоотношения между възрастни хора, които са на едно интелектуално и зрелостно ниво… и въпреки това се случва под претекст за защита на ЛГБТ хора от насилие.

(БЕЛЕЖКА: 26.11.2022; Скоро ще публикувам подробен анализ, който да обясни прокарването и нормализирането на педофилия, което се случва още отпреди средата на 20ти век)

Ето тук е информацията за законите, предназначени за запазването на Русия като държава, култура и всичко:

k2SWZiW.jpeg

5C5RI74.jpeg

FeIFcLh.jpg

CqfJwb3.jpeg

ИЗТОЧНИК: https://www.rt.com/russia/567064-lgbt-law-russia-approved/

0 Коментара


Препоръчани коментари

Все още няма коментари.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Добави коментар...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...