Премини към съдържанието

БОЖЕСТВЕНОТО СЕ ИЗПРАВЯ призовавам всички Божи сили да се намесят в моя защита-знят как и кога-Бог си знае работата


А.Х.Т. sekirata cekupama

1262 прегледа

БОЖЕСТВЕНОТО СЕ ИЗПРАВЯ"-ПОЕЗИЯ АНИТА ХРИСТОВА ТРИФОНОВА sekirata cekupama 

Заплахи за Източна и Южна Украйна – информация към 06.05.2015 г.

 

IUIU.png

Оценка на организацията „Информационна съпротива“ (ИС):

 

През периода 30.04. - 06.05.2015 г. в Донецка и Луганска области е регистрирана стабилно напрегната ситуация с висока степен на заплаха от терористични атентати и диверсии от страна както на  ДРГ (диверсионно-разузнавателни групи) на руско-терористичните войски, проникващи в тиловите райони, така и от проруската агентура. Към 9 май се очаква по-нататъшна активизация на терористичните организации с планирани подривни дейности в районите на Донбас, контролирани от Украйна. Степента на зaплаха остава максималната – 10 бала.

В Харковска област степента на заплаха остава 8 бала. От 1 май се наблюдава активиране на проруските сили. На този етап местните власти, службите за сигурност и правоохранителните органи предприемат достатъчни мерки за ефективно контролиране на ситуацията в района. Въпреки това, в навечерието на 9 май нараства както вероятността от провокации и диверсии от страна на местните антиукраински сили, така и от „износа на тероризъм“ от окупираните територии на Донбас (заявленията на лидерите на „ДНР“ за плановете им  „за превземане на Харков“, макар и лишени от практически смисъл, могат да бъдат съпроводени от опити за засилване на терористичните провокации в района). По време на честванията на 9 май има висока степен от заплаха от страна на проруските сили срещу ветераните, включително с използване на украинска символика.

В Одеска област степента на заплаха също остава значително висока – 8 бала. Анализът на ситуацията в гр. Одеса за годишнината от трагичните събития от 2 май свидетелства, че потенциалът на антиукраинските сили в града остава достатъчно висок и сериозни провокации бяха избегнати благодарение на действията на службата за сигурност и правоохранителните органи през целия период на март – април, 2015г., както и на присъствието в града на голям брой сили за сигурност (в това число и от други региони). В същото време, в навечерието на  9 май има голяма вероятност от консолидиране на проруските елементи (групи) с цел дестабилизиране на ситуацията. В района остава висока степента на заплаха от страна на диверсионни сили на ДРГ, действащи от територията на Приднестровието.

В Днепропетровска област степента на заплаха остава същата – 5 бала. Силите за сигурност (включително доброволческите подразделения – по-специално полк „Днепр-1“) достатъчно ефективно контролират ситуацията. Бяха провалени опитите на проруските сили (комунистите) да  „разклатят“ ситуацията за 1 май на фона на обсъждането на „закона за декомунизацията“. Въпреки това, по-широк отзвук получиха спекулациите по темата за влошаването на социално-икономическата ситуация в страната и увеличаване на тарифите за комуналните услуги. Тези негативни настроения на голяма част от населението са се превърнали в плодородна почва за собствените цели от страна на проруските сили. Увеличава се вероятността за провокации от страна на проруските сили по време на честванията на 9 май. Също така, продължава да представлява заплаха „износът на тероризъм“ от окупираните територии на Донбас.

В Запорожка област степента на заплаха се оценява с 5 бала. В даденият район акциите на проруските сили (комунистите) получават по-широк отзвук, отколкото в Днепропетровска област.  На първо място – поради факта, че местните антиукраински сили „не се разсейват“ с опити за идеологически дебати, а са се фокусирали върху спекулациите относно влошаващата се социално-икономическа ситуация в страната и региона, което дава възможност за достатъчно сериозен обществен отзвук. На 1 май в областта се регистрирани 15 протестни митинга (в Запорожие, Мелитопол, Бердянск, Днепрорудное и др.), отчетени са сблъсъци между антиукраински активисти и правоохранители. Нараства вероятността от провокации от страна на проруските сили по време на честванията на 9 май. Остава в сила и заплахата от „износ на тероризъм“ от окупираните райони на Донбас.

В Николаевска и Херсонска области в контекста на приближаващия 9 май леко се повишава степента на заплаха (в двете области – от 3 на 4 бала). Опитите да се дестабилизира ситуацията от проруските сили по време на масовите мероприятия на 1 май в двете области не бяха особено успешни. На фона на това се отбелязва по-малко ефективната работа по неутрализация на антиукраинските елементи от правоохранителните органи и службите за сигурност, отколкото в Одеска област.

image

sprotyv.info

Превод: Diana M Dian

  • Ха-ха 1

6 Коментара


Препоръчани коментари

И КАКВО ОБИДНО ИМА ДА СИ ПРИЗНАЕШ ЧЕ СИ ЦИГАНИН? И АЗИС И СОФИ СИ ГО КАЗВАТ В ПРАВ ТЕКСТ И НЕ ГИ Е СРАМ, ТОВА СИ Е НАЦИОНАЛНОСТ,НО ЯВНО "ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА"

Ето ви кича и на мисирката ,огледайте как се облича и си обяснете защо ми проверяват постинга задържатза -"как се обличат новите цигани

Няма да сложа тук нейна снимка как кичозно се е накичила щото пак ще задържат поста ми както вече правят няколко пъти-

 

има доста нейни снимки дори в профила и  та да видите как се е нагиздила типично по цигански. 

 

ами така е малцинствата са на почит дори в нета!!!

Ето ви кича и на мисирката ,огледайте как се облича и си обяснете защо ми проверяват постинга задържатза -"как се обличат новите цигани

Линк към коментара

Копукова:ЕДИН МОЙ КЪС РАЗКАЗ ОТ УЧИТЕЛСКИТЕ ГОДИНИ

секирата:един плитък къс ум ,да не кажа мозък без гънки...но  С дебели кълки!

 

КОГАТО И ДА Е ЩЕ ТРИЯ КОМЕНТАРИТЕ НА ХОРАТА НЕКАНЕНИ В БЛОГА МИ И ИМАМ ТОВА ПРАВО,

ПЪК И ТУК НЕ Е МЯСТО ЗА -ЧАТ!

 

По- зла от теб няма ,по-голям изрод в нета ОТ ТЕБ НЯМА , та чак пък интелектуалка!

Отврат ,гнусно влечуго, щом и децата ти пречат-малките дечица, стана ясна на всички колко пари струваш,

А друсаните тук, на които си дала паролата си ,че нямаш време да си постоянно тук и да ми отговаряш

са срам за майките и бащите си  и ще го разберат един ден не от мен.

ЦЕННОТО МИ ВРЕМЕ

 

ЛИ ,

ЩЕ СЕ ВИДИ...

Линк към коментара

Вие сте била журналистка,с този каруцарски език и сурат?!

Този , на който си сип дала паролата да ми качва гнусотии сега по нощите ръцете му неги виждам един ден.То за тебе е ясно ти си с двата крака затънала в тиня

 

Луда и некадърна поне едно куче да отгледа  превъзпитава ли се?  Каква чест и достойнство,ти срам и страх от Бога нямаш?! Чак пък любов с този сурат и простотия!

"и чест се защитава, и достойнство,
и прошка иска се чак до земята."
 
Луда мисирка и прошка!Ха ,ха ,ха ...
Да не продължавам,че пак ще бъде изтрито....всичко  МОЕ ,което е на ниво по-високо от очакваното СЕ ТРИЕ

Линк към коментара

крадла! ами ти така и 1000 книжки ще си извадиш бе, МОМЕ ХИ ХИИ

 

АМА ТРИЕШ МОИТЕ ПРОФИЛИ  С МНОГО ПОСТОВЕ И ТО  И С МОИ ПЕСНИ

АБЕ ,МОМЕ, има анализатори които могат да преценят кое как и защо ти го има в стихчетата,не съм нито аз, нито Таня,душа да ти е яка, съвсем ПОТЪНА

 

КОПУЧ, НАМЕРИ СИ ИМЕТО В GOOGLE ! АЗ СЪМ ХРИСТОВА  И ТРИФОНОВА -

ИСУС ХРИСТОС РОЖДЕСТВО И ВЕЛИКДЕН

 

И СВЕТЕЦА-ТРИФОН

ТРИФОН ЗАРЕЗАН

Водите се от малцинствата  и затова вратите са Ви отворени навсякъде с missana -Младен

Линк към коментара

334373264_983139382668935_1874858466432843482_n.jpg

Поне днес не ми влизай в блога ,знаеш защо,

не мога да те понасям,не се ядосвам,но се отвращавам и всички го разбраха ,че си навлек,пълзиш и сееш омраза!

3 март 2023

Линк към коментара

НАБЛИЖАВАНЕ-РК

А.Х.Т -НАБЛИЖАВА НЕЩО ДРУГО ЗА ТЕБЕ -ПАЖИВЬОМ УВИДИМ

 

Само че този ти сценарий не минава

има свидетели и от онова време  , когато хората на Златка Митева ме изтриха от блогбеге 2009 и на две места още ,защото показах на яве методите Ви да крадете и после да изтривате автора.   И сега по този начин действаш и ти,но Бог гледа.

Приличате си със Злата по интриги и кражби, лакомия най-вече, тя дори бе пипнала и "душата"на Яворов.

Дъщеря и е починала много преди да пиша в блог беге  ,не ги познавам, не съм ги виждала дори ,  хората помнят това време,но понеже НЕ СИ МАЙКА И НЯМАШ ПРЕДСТАВА КАК БОЛИ ЗА ЧЕДО, КАК СЕ УМИРА ЗА ЧЕДО,Затова ме и биеш точно по детето ми ,ами дано РОДИШ НА ДЪРТИ ГОДИНИ ,ИНТРИГАНТКЕ ! 

ДОКОГА ТАЗИ НЕКАДЪРНИЦА ЩЕ СИ ПОМПИ ПОСТОВЕТЕ,НЕ ЧЕ МЕ ДРАЗНИ, НО ИЗЛАГА САЙТА ВИ! И С ТОВА.

rosa praseto kolaj.jpg

 

"Канят те,бабо,  ....за тежка "сватба"

и тези от Плевен са твоя измислица или определено с твоята диагноза и сеирджии..

 

ВСЕ СА СЕ СКЪСАЛИ..ХА ,ХА ! 

Брей, пак заплахи -типична мутренска ,мисирско боковска ТАКТИКА И КРАДЛИВА! Най -вече.

"КАКВО СЕ Е ВРЕМЕ ЗАОПРАВЯЛО, ДАЛИ ДА НЕ ВЗЕМА ВЛАКА ЗА ПЛЕВЕН КЪМ КВАРТАЛ "СТРОГОЗИЯ"? КАНЯТ МЕ, ТА СЕ КЪСАТ."

Линк към коментара
Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Добави коментар...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...