Премини към съдържанието
  • публикации
    11
  • коментари
    23
  • прегледи
    13507

какво ли не можеш да намериш из учебниците

elizabet

275 прегледа

Из учебник по криминалистика:

..."това не е точно,защото е непълно"..."без съмнение задачите са свързани с изясняване на обстоятелствата от предмета на доказването и с установяване на обекта и обективната,субекта и субективната страна на деянието".."разпознаване на разпознаващия от разпознаването"

Из учебник по съдебна медицина:..." У активния педер**т не остават никакви изменения по половите органи. Когато освидетелствуването се направи наскоро след а**лно извършен полов акт, могат да се установят зацапвания с изпражне**я на половия член на активния педер**т. Сигурно доказателство за извършен пед*расти**н акт е установяването на сперматозоиди в а**лното съдържание на пасивния педер**т. Доказването им обаче е възможно само ако изследването е извършено наскоро след половия акт, тъй като сперматозоидите бързо се разрушават в а**лното съдържимо. Това показва, че заподозрените в извършването на пед*расти**н акт незабавно трябва да бъдат изпращани за съдебномедицинско освидетелствуване"...

Ще има продължение...това е само началото3 Коментара


Препоръчани коментари


Какво точно те е впечатлило в учебника по Съдебна медицина ? Това си е стандартната процедура.какво мислиш, че било могло да пише в един учебник?

Сподели този коментар


Линк към коментара
Какво точно те е впечатлило в учебника по Съдебна медицина ? Това си е стандартната процедура.какво мислиш, че било могло да пише в един учебник?

1.неможеш да наречеш изнасилен мъж-пасивен педераст

2.това си е чиста форма на дискриминиране на хомосексуалистите и не вярвам като преглеждаш някои да му кажеш "ти си педераст нали"? или подобно на това окачествяване.Не,че аз съм им почитателка,но все пак не ми изглежда много редно да описваш по този начин изнасилване,като използваш на всяко изречение педераст

3.дразни ме това,че учебника е издаден 2007,а вътре има адски остаряла и неприемлива информация,като включвам по-горното и .."доказателствата се опаковат по отделно в хартиени пликове,след което се завързат с канап"и мога още много примери да дам..

Та като цяло немисля,че е написан добре.Не ме разбирай погрешно не претендирам да съм кой знае какъв специалист,но след като прочетох целия учебник смятам,че написаната вътре информация е адски остаряла и ако пиша същото на изпита предполагам,че ще ме скъсат най-невъзмутимо...

Сподели този коментар


Линк към коментара

1.) не само че можеш, ами постоянно има изнасилени мъже.В последните години зачестиха.Даже е мога, когато длъжникът не може да се издължи, освен да го пребият от бой и да го изнасилят.

2.)Обикновенно те сами си казват "аз съм гей".Сега е модерно да се употребява думата "гей", както и "ром" и т.н.Но сами си казват.Дори и думата "педераст" и педерастия" сами употребяват.

3.)Наистина-дразнещо е, терминологията наистина е остаряла, което показва, че учебникът е бил най-невъзмутимо преписан от стари учебничи, без да се прави и опит за осъвременяване.

Това не би трябвало да те бърка по отношение на метериала вътре, защото не това ще гледат на изпита ти.

Ако учеше право-щеше да се сбълскваш и с още-по остарели неща и термини.

Медицината е консервативна наука и доста от нещата не се променят с десетилетия.Новите неща се учат , когато се специализира по избраната от теб специалност.Докато си в института ще учиш неща, които никога няма да ти потрябват в живота.За изпитатите обаче трябва точно това + лекциите, на които се говорят нещата, за които питат на изпита.Нез лекции не става.Учебниците най-вероятно не ги отварят дори и тези, които са ги писали.

Свиквай ;)

Сподели този коментар


Линк към коментара

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.