Премини към съдържанието

Book Reviews

  • публикации
    289
  • коментари
    1576
  • прегледи
    1624579

Евразия - Исторически Романси

ganinka

2666 прегледа

01.АМАНДА - КАТРИН ХОКЕТ (river of passion)

НЕУКРОТИМА СТРАСТ Последният човек, когото капитанът на разкапаното речно корито Данте Рот желае на борда, е строгата и благородна лекарка с прохладни маниери! Но той има нужда от пари и след като показва на д-р Аманда Лоутън кой е босът на кораба, хвърляйки корсета й в реката, той смята, че е решил всичките си проблеми. Защо обаче сърцето му се разтуптява, когато погледне в огромните й сини очи... Защо е готов да даде свободата си за една нейна целувка... НЕУТОЛИМО ЖЕЛАНИЕ Д-р Аманда Лоутън съвсем не е очаквала, че ще се впусне в пътешествие по дивите джунгли на Африка с един небръснат и нахакан капитан. Но тя се е заклела да намери изгубения си баща мисионер, и капитан Рот е единствената й надежда. Едва ли е предполагала, че най-голямата опасност, с която ще се сблъска по време на това изпълнено с приключения пътуване, ще дойде от безсрамното й желание да притежава този красив негодник. Първата ласка на Данте я хвърля в болезнена треска, която нито едно лекарство не може да излекува... Поглъщащ огън, който я кара да забрави строгото си викторианско образование.

02.АРИЕЛ - ИЛЕЙН КЕЙН (desert flame)

ОГНЕНО ИЗКУШЕНИЕ Останала сираче далеч от родната си Англия, Ариел Ленъкс израства сред блестящото великолепие на кралския двор на Мароко. По волята на всемогъщия султан, желаещ обединяването на християнския и мюсюлманския свят, тя трябва да се омъжи за човек, когото никога през живота си не е виждала. Решена на всяка цена да осуети този брак, в балната зала на двореца тя се оказва в прегръдките на един мистериозен странник, чиито устни ще изгорят душата й. СТРАСТНО ОТДАВАНЕ Кристофър Стонтън, херцог на Ейвън, никога не е предполагал, че ще трябва да пожертва мъжката си независимост в името на един политически брак. Но изведнъж пред него се появява красавица, която струва колкото всички богатства на султана! Стига само тя да не беше толкова против техния брак. Нищо – опасности, сражения и предателства – не може да спре английския благородник от това да свърже съдбата си с тази златокоса вълшебница, разбила сърцето му.

03.СТАРЛЕТ - МЕРИ МАРТИН (desire's embrace)

ОПАСНИ ЖЕЛАНИЯ Бащата на Стралет се оженва повторно и загива при загадъчни обстоятелства. Старлет се заклева да отмъсти на мащехата си, която подозира в убийство. По ирония на съдбата обаче пътят към достигането на тази цел минава през леглото на бившия любовник на младата й мащеха. И макар да знае, че любовта й към отчаяния авантюрист може да се каже опасна, Старлет се предава в плен на страстния екстаз. ЛЮБОВНИ КАПАНИ Деър Макалистър пристига в Ню Мексико, за да накаже жената, убила най-добрия му приятел. Но тя и семейството й са закриляни от мистериозен ангел пазител, известен като Рейвън. Жаждата за справедливост и отмъщение на Деър се превръща в необуздана страст, когато Старлет Тримейн - в образа на тайнствения Рейвън - нахлува в живота... и в сърцето му.

04.АЛБИНА - КОЛИЙН ФОЛКНЪР (flames of love)

ЕДНА ЖЕНА С МЕЧТИ ЗА БЪДЕЩЕТО Лейди Албина Ламберт зарязва перспективния годеник, когото родителите й са избрали, дори без да си даде труда за де запознаят, и заминава за колониална Америка. В пустинните прерии на Мериленд тя е пленена от банда индианци, които се канят да я продадат в робство. В последния момент съдбата й е променена от един суров странник. Неотразимо привлечена от този груб варварин, Албина разбира, че е готова да пожертва свободата си за една нощ екстаз в диво възбуждащите му прегръдки! ЕДИН МЪЖ, ПРЕСЛЕДВАН ОТ ММИНАЛОТО Виконт Джефри Рордън решава да се освободи от неприятностите на един предварително аранжиран брак и избира живота с индианците на границата на Дивия Запад. Живота му с племето шоуни обаче е белязан с печата на кървава трагедия. Рордън решава да отмъсти на коварния враг, но на пътя му се изпречва жена с рядък дух и поразителна красота. Джефри не е и предполагал дори, че това ще се окаже жената, заради която е напуснал Англия и заради чиято любов ще е готов да пожертва и живота си!

05.ГОСПОДАРКАТА НА МОРЕТАТА - КЕНДИС МАКАРТИ (sea mistress)

Бес Меткалф е излъгана в любовта си от красивия грубиянин Сет Гарет. Но капитанът на "Сий Мистрес" едва ли е предполагал, че съдбата му ще се окаже в ръцете на изоставената Бес. Един ден тя се появява на кораба му като наследница на огромното богатство на чичо си, което между другото включва и "Сий Мистрес". Сет разбира, че е загубен... защото душата му изгаря в пламъците на любовта.

06. ПУСТИНЕН ПЛАМЪК - ИВЛИН РОДЖЪРС (desert heat)

ОГНЕНА СТРАСТ Когато претенциозната й майка решава да я омъжи за едно празноглаво високопоставено конте, Джейн Уърдингтън разбира, че е дошло време да изостави фриволния живот на Ню Йорк. Тя се заема с трудната задача да открие отдавна изчезналия си брат и заминава за Триполи, където се надява да го освободи от джендема на жестокия паша. Джейн обаче не може да устои на очарованието на арогантния капитан на клипер, твърдо решен никога да не обвързва живота си с която и да е жена. В горещите пясъци на пустинята те намират оазиса на любовта.

07.АМЕРАН - ЖОЛИЙН ПРЮИТ ПАРКЪР (sweet stolen passion)

Дъщеря на черна магьосница и крал, Амеран е напусната от човека, когото обича повече от живота си. По заповед на Чарлз I обаче, лорд Грейсън Карлайл се завръща във Франция, за да я отведе в родината на майка й. Водена от чувства, по-силни от разума, Амеран се впуска в едно ирационално пътешествие в океана на любовта.

08.ЗЛАТОТО НА КОЛОРАДО - ЛИНДА КАЙО (Colorado gold)

СЪКРОВИЩАТА НА ЛЮБОВТА Трагични обстоятелства принуждават Мери Алис да се впусне в рисковани авантюри, за да осигури средства за издръжката на болната си сестра. На пътя й обаче се изпречва законът в лицето на Хъд Джаксън. В търсене на изгубените съкровища на Конфедерацията Мери и Хъд откриват златото на истинската любов.

09.ЛУННА СТРАСТ - МАРИ ФЕРАРЕЛА (moonlight lover)

След като англичаните потушават жестоко поредното въстание в Ирландия, Рейчъл О'Рорк емигрира в колониална Америка с надеждата, че повече никога няма да срещне омразните офицери на английската корона. Но съдбата решава иначе. На прага на къщата й във Вирджиния се появява един строен, русокос офицер, който очевидно е англичанин...

10.ВКУСЪТ НА РАЯ – БАРБАРА БЕНЕДИКТ (taste of heaven)

НЕПОДВЛАСТНИ НА ВРЕМЕТО Семейни обстоятелства заставят Моника Райън да напусне свръх автоматизирания и компютъризиран свят, в който живее, за да изпрати единствената си близка роднина в нейния последен път към вечността. Но тихата къща в Луизиана се оказва стартова площадка към миналото. Магическият пръстен на леля й отнася Моника в друго време, в друго тяло и в обятията на мъж, който ненавижда това тяло, но е пленен от душевната красота, която открива в него!

11.СЪНИ - АНДРЕА ПАРНЕЛ (my only desire)

EДНА ИЗУМИТЕЛНА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ Трагедия разрушава света на Съни Харлоу и тя започва работа за детективската агенция "Пинкертън". От уважавана красавица Съни се превръща в най–безпощадния ловец на престъпници в Новите територии. Но съдбата я сблъсква с Прайс Рамси – най–изобретателния и красив дявол от тази страна на скалистите планини. Любовта им разцъфтява като роза през зимата.

12.ЛИА - КОЛИЙН ФОЛКНЪР (forever his)

ИЗПЕПЕЛЯВАЩА СТРАСТ Жестоката съдба разрушава плановете за щастие на Харисън и Лиа. Осем години по-късно, в превратностите на Гражданската война, Лиа изпитва отчаяна нужда от помощ, за да открие отвлечения си син. И тогава се появява. И тогава се появява Харисън... Страстта им възпламенява тлеещите въглени на желанието и се превръща в бушуващ, яростен огън.

13.МИРА - АШЛАНД ПРАЙС (viking flame)

ПЛАМЪКЪТ НА ВИКИНГИТЕ Мира е научила от горчивия исторически опит на собствения си народ, че нордическите варвари могат да бъдат изключително жестоки. Така че, когато попада в обятията на русокосия викинг Брандър, ужасената красавица повежда отчаяна борба за живота и достойнството си. Но за нейно учудване бронзовият гигант укротява яростта й и запалва в душата й бушуващия пламък на любовта.

14.ТЕС - ЕЙМИ ФЕТЦЪР (my timeswept heart)

ЕДНА РУСАЛКА ОТ МОРЕТО НА ЛЮБОВТА Очарователната и изобретателна Tec Ренфрю се оказва притисната от дявола и дълбокото синьо море. Преследвана от банда гангстери, тя трябва да избере между куршума и смъртта в морето. Тес се хвърля през перилата на океанския лайнер, за да бъде погълната от мъглата на времето. Спасена от един делфин, Tec се събужда в обятията на капитан Дан Блакуел и в непознатия за нея 18 век. Един покоряващ романс за всички, които обожават пътешествията във времето.

15.ДОМИНИК - ВЕРОНИКА БЛЕЙК (yukon love song)

Дъщеря на жена с печално известна слава, Доминик мечтае за порядъчен живот. Ето защо тя отговаря на обявата на златотърсача от Аляска, който има нужда от дом, семейство и съпруга. По пътя към Юкон корабът на Доминик потъва и тя се оставя на милостта на Бога и съблазнителния капитан Коул Хоукинс. Строен, мускулест и неотразимо привлекателен, той събужда в нея порочни чувства и… Доминик попада в мрежите на неочакваната страст.

16.РЕНИ - ДЖОУ ГУДМАН (roque's mistress)

Джарет Съливан е професионален „ловец на глави", с влудяваща усмивка. Мери Рене е дъщеря на притежател на железопътна компания. Двамата се запознават при изключително деликатни обстоятелства. Но сякаш самата Съдба е против влечението между тях. След време се срещат отново и страстта, завладяла и двамата, се оказва бурна и непреодолима.

17.МОД - АШЛИ СНОУ (wild wanton love)

ПОРОЧНА ЛЮБОВ Мод Мелингам остава сираче и скоро разбира, че единственото нещо, което може да постигне в този живот, е да бъде слугиня в нечий господарски дом. И когато една трупа пътуващи актьори преминава през Торнхил, Мод решава да сподели техния илюзорно бляскав живот. Илюзията на сцената обаче за нея се превръща в реалността на истинската любов.



0 Коментара


Препоръчани коментари

Все още няма коментари.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.