Премини към съдържанието

Book Reviews

  • публикации
    286
  • коментари
    1587
  • прегледи
    1657762

Слово - С имена на мъже


NELG

3786 прегледа

 Сподели

1.Джеймс - Карол Грегър

Много жени са споделяли леглото на властния млад бизнесмен Джеймс Холоуей, но малко са тия, които са успели да узнаят какви мисли витаят зад високото му красиво чело. Може би синият огън, струящ от влюбените очи на Сара Милнър, ще успее да разтопи леда в сърцето му.

2.Майкъл - Оливин Годфри

Голямата любов на Майкъл към милата и всеотдайна Сюзън завършва пред олтара. Но съдбата им готви своя жесток удар. Краткотрайното им семейно щастие е помрачено от трагичната смърт на техния син. В живота им нахлува болката. Идва ревността. Раздялата не закъснява. Нима не е останала никаква следа от пламенната им младежка обич...

3.Рейнолд - Марго МАкИнтош

Младият сенатор от Монтана Рейнолд Бърнс прекарва отпуската си на Тихоокеанското крайбрежие и случайно е въвлечен в операция по обезвреждането на група младежи, канещи се да взривят бомба в един обществен парк. Необичайното в случая е, че с ролята на дедектив се е нагърбила красивата лекарка Ким Пъркинс, яростна противничкка на внесен от сенатора законопроект. Но нали и в Библията е казано: "Обичай враговете си"?...

4.Джордан - Кетрин Едуърдс

Казват, че времето лекува всички рани. На Джордан Маклауд са необходими близо две години, за да върне при себе си жената, която никога не е преставал да обича. Много по-трудно и за двамата обаче е да спазят обещанията, дадени взаимно в миг на нежност…

5.Филип - Менди Лейтън

Някъде в джунглите на Бразилия е извършено брутално убийство. За Филип последствията са фатални, защото се влюбва до полуда в студената и красива като гръцка богиня съпруга на убития. Човек не обича наркотика, който го разрушава, но се иска титанична душевна сила за да се изтръгне от съдбоносната му омая. Притежава ли я Филип?

6.Джек – М.Р.Хайнце

Не малко сърца са трепвали в сладостен спазъм, не един чифт блеснали женски очи с копнеж е проследявал атлетичната фигура на проспериращия бизнесмен и атрактивен мъж- Джек. Във всяка красива жена той вижда само поредното приключение, но любовта е толкова многолика и въздесъща…

7.Джъстин - Сюзън Грант

За да си журналист от висока класа се изисква остър ум и светкавична реакция в екстремни ситуации. Джъстин Сандърс притежава тези качества. За имиджа му на истински ас от светската хроника на голям вестник в Лос Анжелис допринася и атрактивната му външност. По време на "лов" за сензации той попада в разкошния дом на недосегаемия фото-модел - красавицата Кенди. И ето ти го прастарото чудо - любовта...

8.Ричард - Сибил Саймън

Случаят среша талантливия, но беден нюйоркски писател Ричард Уелби със сексапилния топ-модел Сабрина, чието ангелско лице присъства в стотици рекламни клипове и се усмихва по кориците на най-престижните журнали за висша мода. Ричард никога не е допускал, че чаша вино в полунощ с красиво момиче коренно ще промени целия му живот. Но в супер-град като Ню Йорк можеш мълниеносно да се влюбиш и да станеш прочут.

9.Робин - Джил Брейди

В сивия делови свят на преуспяващия млад бизнесмен Робин Нютън внезапно нахлува едно лъчезарно и често като утринна роса момиче. Това слънчево лято на Лос Анджелис става вододел в живота му. Той трябва да разреши съдбовната дилема: ергенската волност или семейната клетка.

10.Антъни – Хелън Дъглас

Очарователният нюйоркчанин Антъни Бридж е изпратен от престижна туристическа фирма да оглави филиала и на Вирджинските острови. След задължителните сутрешни кросове в Сентръл парк и след убийственият грохот на огромния град, той сякаш попада в съвсем друг свят. Тук покоят е величествен, морето и небето вечно сини, а любовта е просто форма на живот…

11.Брайън - Лайза Хел

Брайън Уйлямс — млад и амбициозен финансов съветник в гигантски издателски концерн — е на път да направи фатална грешка в живота си, сгодявайки се за разглезена и своенравна богаташка дъщеря. За щастие, срещата му с нежната и мечтателна Уитни го кара да осъзнае, че любовта не е просто физическо привличане, а висше духовно единение.

12.Дейвид - Джил Оливър

Преуспяващият архитект Дейвид Сиймур е обичан от две жени, които външно си приличат като капки вода, а всъщност са различни като деня и нощта. Един драматичен сблъсък между нежната всеотдайност и високомерната красота.

13.Франк - Ан Болтън

Името на нюйоркския топ-репортер Франк Дженингс неизменно се свързва с най-горещите теми на всекидневието. Затова приема възложеното му интервю с известен писател, усамотил се в горите на Върмонт с дъщеря си Джинджър, като своего рода почивка сред пасторалната идилия на забравения от бога и хората щат. В мига, в който Франк съзира гордата русокоса красавица, цялото му същество се разтърсва от неподозирана страст и със спокойствието му е свършено веднъж завинаги.

14.Грегъри - Лайза Хел

Атрактивният нюйоркчанин Грегъри Уокър не е от мъжете, които не устояват на дадената дума. Но след срещата му с прелестната омайница - французойката Мари-Клер - той има доста основателни причини да наруши клетвата си на заклет ерген.

15.Робърт - Сибил Саймън

Пет години са изминали от времето, когато Робърт Уудхаус не е смеел да мечтае дори да се доближи до най-красивата и най-талантливата си състудентка в академията. Но когато я среща в един мръсен обор, изоставена от вятърничавия й съпруг-фермер — жена в разцвета на своята младост, съзнаваща своята привлекателност и сила, но без да превръща женствеността си в тайнство, — в сърцето му лумва неугасим копнеж по нея.

16.Дерек - Ким Стюърт

Дерек Томсън е роден под знака на Овена и притежава присъщите на зодията му качества — самоувереност, решителност и упоритост. Цели трийсет и пет години той очаква жената на своите мечти, но когато съвсем случайно я среща на улицата, изгубва ума и дума. Добре че премъдрите звезди си знаят работата и не оставят такава пламенна любов да изгасне без взаимност.

17.Доналд - Сара Карнаби

Може ли да не се влюби човек в очарователно младо момиче, което се усмихва приятелски и дори поздравява напълно непознати в град като Ню Йорк? Доналд Левин е изцяло обсебен от Стефани и, разбира се, чувствата са взаимни. Но как да се опише ужасът му когато я вижда да се нахвърля с нож върху някакъв мъж! Ситуацията обаче е още по-кошмарна, защото миг преди това Стефани е видяла любимия си да удушава с шал бившата си приятелка...

18.Харолд - Дороти Кристофър

Многоликата съдба отрежда на младия педиатър Харолд Ийст в течение само на няколко дни да се издигне в необятните висоти на щастието, а после да се сгромоляса в бездната на огромното страдание и отчаянието. Той се доверява на любовта си и тя не го подвежда.

19.Марк - Ким Стюърт

Звучи невероятно, но е факт - любимият понякога наистина пада от небето! В това се убеждава младата психоложка Джанет Къмингс, докато се разхожда с моторница из залива на Флорида. Каскадьорът, скочил по погрешка от вертолет на палубата, е страхотно привлекателен, но и безкрайно срамежлив. Какво ли се крие зад плахата сдържаност на Марк Ривърс?

20.Джордж - Филис Мейсън

За пръв път в професионалната си кариера най-очарователната водеща на най-популярното телевизионно състезание в Оклахома - Сали Саундърс - е смутена и объркана. В поредното предаване участва вълнуващо красивият и мъжествен Джордж Дилън. Една среща, която преобразява живота им, превръщайки го в обща съдба.

21.Алекс - Джил Брейди

Разглезения от съдбата наслединк на голям фармацевтичен концерн Алекс Търнър не очаква някоя жена да го плени до толкова, че да изгуби ума си. И все пак тъкмо това се случва, когато сяда в таксито на русокосата Джули. Енергичната красавица предпочита да се издържа сама по време на следването си и ако има нещо, което не понася, това са безчовечните опити с животните. Такива, каквито се провеждат в концерна на Алекс. Любовта им изглежда невъзможна - но само на пръв поглед.

22.Стивън - Моник Дюбоа

Стивън работи в африкански резерват, защото обича дивите животни, девствената природа и волния живот. Случайността го среща с очарователната талантлива журналистка от Сан Франциско Джуди. Невероятната екзотика, красотата на джунглата, опасните срещи с бракониери ги сближават. И лумва любовта.

23.Алън - Кей Хъдсън

Обвитият в ореол от загадъчна тайнственост богат бизнесмен, Алън Максуел, се влюбва до полуда в чаровната Рейчъл, която след смъртта на съпруга й е принудена да работи като монтьор в автосервиз. Алън й предлага брак, но дали тяхната връзка има достатъчно опорни точки, за да оцелее след многобройните изпитания, на които е подложена.

24.Даниел - Кристин Хемплин

Журналистът Даниел Дъглас прави дискретно проучване на бюрата .за бракосъчетания във Вашингтон. Очарователната и амбициозна Саманта Роземунт също събира подобен материал за своя вестник. Пътищата им се пресичат и разделят. Може би след многобройните огорчения и перипетии ще намерят вярната посока към голямата си любов...

 Сподели

16 Коментара


Препоръчани коментари

Здравей, линковете към всичко, което сме сканирали досега, се намират в тази тема http://www.kaldata.c...howtopic=120720. Втория ти въпрос ми е малко труден, понеже не се сещам почти за нищо. И все пак... Победа на сърцето на Нора Робъртс, където главния е бивш състезател на Ф1 и спонсор на най-добрия си приятел - брата на главната. За съжаление я нямаме все още сканирана, но може да си я намериш някъде. Втората, за която имам смътен спомен (дано не се лъжа), е Фатално привличане на Нора Робъртс, където и двамата са тенисисти. Тази е сред сканираните. Засега се сещам само за двете.

Линк към коментара

МакИнтош, Марго Рейнолд ЛР С имена на мъже 3 Младият сенатор от Монтана Рейнолд Бърнс прекарва отпуската си на Тихоокеанското крайбрежие и случайно е въвлечен в операция по обезвреждането на група младежи, канещи се да взривят бомба в един обществен парк. Необичайното в случая е, че с ролята на дедектив се е нагърбила красивата лекарка Ким Пъркинс, яростна противничкка на внесен от сенатора законопроект. Но нали и в Библията е казано: "Обичай враговете си"?...

Линк към коментара

Лейтън, Менди Филип ЛР С имена на мъже 5 Някъде в джунглите на Бразилия е извършено брутално убийство. За Филип последствията са фатални, защото се влюбва до полуда в студената и красива като гръцка богиня съпруга на убития. Човек не обича наркотика, който го разрушава, но се иска титанична душевна сила за да се изтръгне от съдбоносната му омая. Притежава ли я Филип?

Линк към коментара

Брейди, Джил Робин ЛР С имена на мъже 9 В сивия делови свят на преуспяващия млад бизнесмен Робин Нютън внезапно нахлува едно лъчезарно и често като утринна роса момиче. Това слънчево лято на Лос Анджелис става вододел в живота му. Той трябва да разреши съдбовната дилема: ергенската волност или семейната клетка.

Линк към коментара

Кристофър, Дороти Харолд ЛР С имена на мъже 18 Многоликата съдба отрежда на младия педиатър Харолд Ийст в течение само на няколко дни да се издигне в необятните висоти на щастието, а после да се сгромоляса в бездната на огромното страдание и отчаянието. Той се доверява на любовта си и тя не го подвежда.

Линк към коментара

Брейди, Джил Алекс ЛР С имена на мъже 21 Разглезения от съдбата наслединк на голям фармацевтичен концерн Алекс Търнър не очаква някоя жена да го плени до толкова, че да изгуби ума си. И все пак тъкмо това се случва, когато сяда в таксито на русокосата Джули. Енергичната красавица предпочита да се издържа сама по време на следването си и ако има нещо, което не понася, това са безчовечните опити с животните. Такива, каквито се провеждат в концерна на Алекс. Любовта им изглежда невъзможна - но само на пръв поглед.

Дюбоа, Моник Стивън ЛР С имена на мъже 22 Стивън работи в африкански резерват, защото обича дивите животни, девствената природа и волния живот. Случайността го среща с очарователната талантлива журналистка от Сан Франциско Джуди. Невероятната екзотика, красотата на джунглата, опасните срещи с бракониери ги сближават. И лумва любовта.

Линк към коментара

Болтън, Ан Франк ЛР С имена на мъже 13 Имено на нюйоркския топ-репортер Франк Дженингс неизменно се свързва с най-горещите теми на всекидневието. Затова према възложеното му интервя с известен писател, усамотил се в горите на Върмонт с дъщеряси Джинджъру като своего рода почивка сред паторалната идилия на забравения от бога и хората щат. В мига, в който Франк съзира гордата русокоса красавица, цялото му същество се ръзтърсва от неподозирана страст и със спокойствието му е свършено веднъж завинаги.

Линк към коментара

Хел, Лайза Брайън ЛР С имена на мъже 11 Брайън Уйлямс — млад и амбициозен финансов съветник в гигантски издателски концерн — е на път да направи фатална грешка в живота си, сгодявайки се за разглезена и своенравна богаташка дъщеря. За щастие, срещата му с нежната и мечтателна Уитни го кара да осъзнае, че любовта не е просто физическо привличане, а висше духовно единение.

Линк към коментара

Хемплин, Кристин Даниел ЛР С имена на мъже 24 Журналистът Даниел Дъглас прави дискретно проучване на бюрата .за бракосъчетания във Вашингтон. Очарователната и амбициозна Саманта Роземунт също събира подобен материал за своя вестник. Пътищата им се пресичат и разделят. Може би след многобройните огорчения и перипетии ще намерят вярната посока към голямата си любов...

Линк към коментара

Хъдсън, Кей Алън ЛР С имена на мъже 23 Обвитият в ореол от загадъчна тайнственост богат бизнесмен, Алън Максуел, се влюбва до полуда в чаровната Рейчъл, която след смъртта на съпруга й е принудена да работи като монтьор в автосервиз. Алън й предлага брак, но дали тяхната връзка има достатъчно опорни точки, за да оцелее след многобройните изпитания, на които е подложена.

Линк към коментара

Стюърт, Ким Дерек ЛР С имена на мъже 16 Дерек Томсън е роден под знака на Овена и притежава присъщите на зодията му качества — самоувереност, решителност и упоритост. Цели трийсет и пет години той очаква жената на своите мечти, но когато съвсем случайно я среща на улицата, изгубва ума и дума. Добре че премъдрите звезди си знаят работата и не оставят такава пламенна любов да изгасне без взаимност.

Линк към коментара
и само една забележак да направя ДАНИЕЛ е номер 24 по списък за сега нямам данни да има други след нея

Дам, няма да се учудя ако е вярно, аз я сложих на 36. заради това:

Хемплин, Кристин

Даниел : [Роман] / Кристин Хемплин ; Прев. [от англ.] Верка Филева. - В. Търново : Слово, 1995. - 101 с. ; 20 см. - (Любовни романи. С имена на мъже ; N 36)

Ориг. загл. Happy heart / Christine Hemplin. - Офс. изд.

но спокойно може да е объркан номера. Затова щом така мислиш, ще я сложа като последна. Благодаря ти за инфото. 5394b1a4571138f4f48b4b1f265def83.gif

Линк към коментара
Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Добави коментар...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...