• публикации
    43
  • коментари
    20
  • прегледи
    91976

Списание Жилища - Дизайн в ритъма на световната столица на развлеченията

Jilishta

1316 прегледа

Апартаментът, който ви представяме, се намира в Лас Вегас, Невада – коронованата столица на хазарта. Интериорното оформление е създадено от дизайнера Mark Tracy от студио Chemical Spaces.

Работата си по интериорния проект той започва през февруари 2009 г., а окончателното изграждане на всички елементи в мезонета приключва през март 2011 г..

7.jpg

Дизайнерът започва проектирането на този апартамент с намерението да използва само най-добрите материали върху всяка повърхност, за да създаде едновременно приветлив, изключително цветен и екстравагантен дизайн за жилище, напълно подхождащо на представите за живота в Лас Вегас. И го постига!

8.jpg

Стъклената мозайка в океанско синьо с вградени изображения направо зашеметява с вихъра от предизвикани впечатления и емоции. Тя заема част от стените, тавана и дори пода, където граничи със стъклени плочки и дървен фурнир.

9.jpg

В средата на дневната зона с обща височина 13 м погледът пленява полилей, обвит в син стъклен куб.

Изключително оригинално е решението за тавана, който представлява композиция от триъгълни огледала, разделени от декоративни греди. Така огледалният таван отразява чрез геометричните си форми като калейдоскоп светлинните ефекти в дневната и неоновия външен блясък на града през прозорците.

4.jpg

За тази защеметяваща игра на светло сиви, сини и зелени светлинни акценти са използвани “само” 120 линейни метра на RGB LED осветление, вградени около периметъра на тавана през целия мезонет.

http://www.jilishta....r_las_vegas.php

Списание Жилища
0 Коментара


Все още няма коментари.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!


Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.


Вход