Munichka kalinka sinia posiniala shaferka stanala muzika i tekst anitasekirata
САЩ НЕ СА ГОСПОД ,НИТО КОЯ ДА Е ДРУГА ДЪРЖАВА НАЙ -МАЛКО ПЪК ВИЕ -NewRedDragon
"А дали ще бомбардират София, зависи само от София.Геополитическите интереси на САЩ са върху цялата Земяс много малки изключения. Просто трябва да се ликвидира рассия, в този и вид, да се назначат нормални управляващи и всичко ще си дойде на мястото
Разбра ли?
ПС: Пак плачеш да тезатрия от интернета май!"
С Вас не може да се води нормален разговор, на бялото викате черно,както Ви е удобно да е и пак насилие, рекет, заплахи и агресия..но така не става, рано или късно ще го разберете, НЕ ОТ МЕН РАЗБИРА СЕ.
САЩ НЕ СА ГОСПОД ,НИТО КОЯ ДА Е ДРУГА ДЪРЖАВА НАЙ -МАЛКО ПЪК ВИЕ
А у нас от тези тримата , по -точно двамата останали кой ще събори другия ..
.....и нека спомена имената -Атанас -Манастирски ливади, Емил Желев, Невен,Б.Божилов,Камелия,Галетата двете,Деси-Плевен и още двама по обясними причини няма да ги напиша тук.Ще ми потрябват...не е копуча ,missana wonder. С тях имам друга работа.
Прегледи
Коментара
Добавено
Описание
Munichka kalinka sinia posiniala shaferka stanala muzika i tekst anitasekirata
САЩ НЕ СА ГОСПОД ,НИТО КОЯ ДА Е ДРУГА ДЪРЖАВА НАЙ -МАЛКО ПЪК ВИЕ -NewRedDragon
"А дали ще бомбардират София, зависи само от София. Геополитическите интереси на САЩ са върху цялата Земя с много малки изключения. Просто трябва да се ликвидира рассия, в този и вид, да се назначат нормални управляващи и всичко ще си дойде на мястото
Разбра ли?
ПС: Пак плачеш да тезатрия от интернета май!"
С Вас не може да се води нормален разговор, на бялото викате черно,както Ви е удобно да е и пак насилие, рекет, заплахи и агресия..но така не става, рано или късно ще го разберете, НЕ ОТ МЕН РАЗБИРА СЕ.
САЩ НЕ СА ГОСПОД ,НИТО КОЯ ДА Е ДРУГА ДЪРЖАВА НАЙ -МАЛКО ПЪК ВИЕ
А у нас от тези тримата , по -точно двамата останали кой ще събори другия ..
.....и нека спомена имената -Атанас -Манастирски ливади, Емил Желев, Невен,Б.Божилов,Камелия,Галетата двете,Деси-Плевен и още двама по обясними причини няма да ги напиша тук.Ще ми потрябват...не е копуча ,missana wonder. С тях имам друга работа.